Winkelwagen

PS. food & lifestyle 3 dagen proefpakketje

Probeer nu 3 dagen PS. food & lifestyle!

Ben jij al langer nieuwsgierig naar het PS. food & lifestyle programma? En zou je graag eens willen proberen of het iets voor jou is? Ga dan nu van start met het 3 dagen proefpakket en kom er achter hoe lekker én makkelijk het is.

Je maakt kennis met een aantal van onze producten, en wie weet merk je na drie dagen al wel verschil!

Wat is het PS. food & lifestyle programma?

Het PS. food & lifestyle programma volg je onder persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach. We leren je graag een gezond eetpatroon aan, waarbij je niet minder gaat eten maar anders: minder koolhydraten en meer eiwitten.

Een eetpatroon dat eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven en bij je past. Zodat het ook gemakkelijk vol te houden is. We leggen zo de basis voor een gezond eetpatroon, voor altijd. Waarbij genieten mag!

 PS. food & lifestyle 3 dagen proefpakketje

Wat zit er in het 3 dagen proefpakketje?

Het proefpakketje bestaat uit drie losse dagdoosjes, met daarin alle producten die je nodig hebt voor die dag. Zoals muesli, brood, noodles en diverse tussendoortjes. Plus een handig menu waarin alles nog een keer uitgeschreven staat, met de recepten.

Wist je dat na 3 dagen jouw lichaam zijn koolhydraat- voorraad heeft verbruikt?

Wanneer de koolhydraatvoorraad in je lichaam op is, gaat je lichaam op zoek naar een andere vorm van energie en zal je vetten gaan aanspreken. Je lichaam schakelt over op de vetverbranding, dit proces wordt ketose genoemd.

 

Probeer nu 3 dagen PS. food & lifestyle

NU van €45,- voor €29,95.

Het 3 dagen proefpakketje is verkrijgbaar bij één van onze 350 PS. food & lifestyle coaches. Er zit ook een coach bij jou in de buurt! Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek.

 

Zoek een coach

Vind hier een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.