PS. food & lifestyle 3 dagen proefpakketje

Probeer nu 3 dagen PS. food & lifestyle!

Ben jij al langer nieuwsgierig naar het PS. food & lifestyle programma? En zou je graag eens willen proberen of het iets voor jou is? Ga dan nu van start met het 3 dagen proefpakket en kom er achter hoe lekker én makkelijk het is.

Je krijgt een kijkje in ons assortiment en kunt meteen kennismaken met een aantal van onze producten. En wie weet merk je na drie dagen al wel verschil!

Wat is het PS. food & lifestyle programma?

Het PS. food & lifestyle programma volg je onder persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach. We leren je graag een gezond eetpatroon aan, waarbij je niet minder gaat eten maar anders gaat eten: minder koolhydraten en meer eiwitten.

Een eetpatroon dat eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven en bij je past. Zodat het ook gemakkelijk vol te houden is. Je hebt ongeveer zes eetmomenten op een dag en gebruikt hiervoor de producten van PS. food & lifestyle (denk aan lekkere wraps, crackers, muesli en handige tussendoortjes), aangevuld met o.a. groenten, vlees of vis. Zo leggen we de basis voor een gezond eetpatroon, voor altijd. Waarbij genieten mag!

"PS. food & lifestyle sprak mij direct aan. Ik wilde graag een nieuw eetpatroon, zonder te crashen en waarbij ook mijn vriend kon mee-eten. Ook het jaar nabegeleiding nadat je je doel hebt bereikt, trok mijn aandacht. Het is fijn om die stok achter de deur te hebben, maar ook om samen te bekijken welke keuzes je maakt als je weer gaat opbouwen."

Robin, 25 jaar uit St. Odiliënberg
-40 kg 

PS. food & lifestyle 3 dagen proefpakketje

Wat zit er in het 3 dagen proefpakketje?

Het proefpakketje bestaat uit drie losse dagdoosjes, met daarin alle producten die je nodig hebt voor die dag. Plus een handig menu waarin alles nog een keer uitgeschreven staat, plus de recepten.

  • Dag 1: muesli pure chocolade kokos, dessert aardbei, witbrood, reep rode vruchten, noodles, cheese-onion minibites en een shakebeker.

  • Dag 2: kaascrackers, wafels vanille, meerzaden bolletje, reep chunky karamel, fusilli en stracciatellapudding.

  • Dag 3: granola cashew aardbei, dessert chocolade, meerzaden crackers, reep chocolade hazelnoot crunchy, sojarijst en hot chili minibites.

Wist je dat na 3 dagen jouw lichaam zijn koolhydraatvoorraadje heeft verbruikt? Je lichaam gaat dan op zoek naar een andere vorm van energie en zal je vetten gaan aanspreken. Je lichaam schakelt over op de vetverbranding, dit proces wordt ketose genoemd.

PS. food & lifestyle 3 dagen proefpakketje

Nu van €45,- voor €29,95.

Het 3 dagen proefpakketje is verkrijgbaar bij één van onze 400 PS. food & lifestyle coaches. Er zit ook een coach bij jou in de buurt!

Zoek hier jouw coach

Benieuwd of PS. food & lifestyle iets voor jou is?

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een coach bij jou in de buurt.

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees meer ervaringsverhalen
Wendy en Debby, 32 jaar uit Bleiswijk "Slank en stralend de zomer in*"

Mijn coach leerde me veel over gezonde voeding. Zo wist ik precies wat ik beter wel en niet kon eten, probeerde ik veel meer water te drinken en werd ik me er bewust van dat light producten niet altijd beter zijn. Toen ik er eenmaal in zat ging het eigenlijk heel gemakkelijk!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar uit Tilburg "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer