Winkelwagen
Terug

Andijvie-courgettesoep met tosti geitenkaas

Fase 1
Andijvie-courgettesoep met tosti geitenkaas
schedule30 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snipper de ui, pers de knoflook en snijd de courgette in stukjes. Verhit de olijfolie in een diepe pan en fruit de knoflook en de ui aan. Voeg de blokjes courgette toe en bak 2 minuten mee. Voeg de bouillon toe, breng aan de kook en laat dit 5-6 minuten zachtjes koken. Voeg de andijvie toe en laat deze slinken. Dit duurt circa 4 minuten. Zet het vuur uit en pureer met de staafmixer tot een gladde soep. Besmeer de sneetjes brood met de geitenkaas en beleg met kipfilet, avocado en de basilicum. Bak de tosti goudbruin onder de grill. Serveer met de soep.
Andijvie-courgettesoep:
  • 100 g verse andijvie
  • 50 g courgette
  • 250 ml groentebouillon
  • ¼ rode ui
  • ½ teentje knoflook
  • ½ el olijfolie
  • Extra: staafmixer
Tosti geitenkaas:
  • 2 sneetjes PS. food & lifestyle witbrood
  • 1 plakje kipfilet
  • 1 el verse geitenkaas
  • ¼ avocado
  • 5 g verse basilicum
Voedingswaarde per persoon
Energie
430 Kcal
Vet 25,4 g
Koolhydraten 12,2 g
Vezels 28,9 g
Eiwitten 23,5 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Andijvie-courgettesoep met tosti geitenkaas
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.