Winkelwagen
Terug

Biefstuk met champignons en bloemkoolrijst

Fase 1
Biefstuk met champignons en bloemkoolrijst
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snijd de champignons in plakjes, pers de knoflook en snipper de ui. Verhit een halve eetlepel olijfolie in een pan en fruit de knoflook en ui. Voeg de champignons toe en bak circa 5 minuten mee. Voeg de kookroom toe, breng op smaak met peper en zout en laat op laag vuur in circa 5 minuten inkoken. Breng ondertussen de biefstuk op smaak met peper en zout. Verhit de roomboter in een pan en bak de biefstuk tot de gewenste gaarheid is bereikt. Wikkel de biefstuk in aluminiumfolie en laat even rusten. Verhit de overige olijfolie, roerbak de bloemkoolrijst circa 3 minuten en meng met de Italiaanse kruiden. Serveer met de biefstuk en romige champignons.
Ingrediënten
  • 120-150 g runderbiefstuk
  • 200 g champignons
  • 50 g bloemkoolrijst
  • ½ teentje knoflook
  • 1 el ui
  • 2 el kookroom light
  • 1 el olijfolie
  • 1 el roomboter
  • Snufje Italiaanse kruiden
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
366 Kcal
Vet 22,9 g
Koolhydraten 4,2 g
Vezels 4,3 g
Eiwitten 33,5 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Biefstuk met champignons en bloemkoolrijst
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.