Body Vibe
0
Gespecialiseerd in
Emotie-eten
Gewichtsconsulent
Hormonen
Leefstijl coach
Sport
Stress
Chantal Malestein

Ik ben eigenaar van Sportstudio BodyVibe in Bunschoten en ik werk al sinds 2011 met PS. food & lifestyle. Om de beste versie van jezelf te creƫren kijken we samen naar jouw persoonlijke doelen en maken een mooi plan.

Afhankelijk van jouw behoeftes kan dit enkel een voedingsplan zijn, maar het kan ook in combinatie met sport. Mocht je er bij willen sporten, dan biedt BodyVibe meerdere mogelijkheden. Zoals de groepslessen of juist meer het persoonlijke stukje met Personal Training of EMS training (Electro Muscle Stimulation).

Ik ben een oprechte motivator en durf jou ook te confronteren met jezelf! Ik probeer je dan ook stap voor stap uit je oude patroon te halen om je doel te bereiken.

Chantal helpt je graag!
De coaches van Body Vibe
Chantal De Jong

Ik werk sinds 2017 bij BodyVibe, waar ik sportlessen geef. Tijdens mijn werk ontwikkelde ik een interesse in gezonde voeding.

Ik help jou graag je doelen te behalen, door samen een persoonlijk plan op te stellen. Elke week komen we bij elkaar om de afgelopen week te bespreken. We kijken dan samen of je nog op de goede weg zit, of waar eventueel nog verbetering mogelijk is. Soms moet je daarvoor ver uit je comfortzone stappen, maar juist daar wordt je sterker van!

Cynthia van Zoest

In het dagelijks leven ben ik veel bezig met gezond leven. Sport of voeding, en in combinatie: ik vind het fantastisch!

In 2020 ben ik PS. food & lifestyle coach geworden en inmiddels heb ik samen met klanten prachtige resultaten behaald. Ik deel mijn kennis en ervaringen met jou en samen gaan we voor een duurzaam resultaat. Jij krijgt weer de controle: niet alleen tijdens het traject, maar juist ook daarna!

Je mag van mij verwachten dat ik naar je luister en meedenk wanneer je dit nodig hebt. Ik zal je regelmatig uit je comfortzone halen en zorg dat je weer positief de deur uit gaat.

Diane de Graaf

Ik geef sportlessen en begeleid ik al jaren mensen met het PS. food & lifestyle programma. Het programma heeft al voor velen een mooi resultaat opgeleverd.

Elke week zien wij elkaar en geef ik eerlijk mijn visie over hoe jouw week is verlopen. Ik ben lief, duidelijk en probeer altijd met je mee te denken. Maar ik daag je ook graag uit om een andere bril op te zetten om naar andere opties te kijken. Want voeding is meer dan alleen eten in je mond stoppen. Graag help ik jou naar een lichaam waar jij weer graag een dansje mee doet!

  • Zuidwenk 80a
  • 3751 CG Bunschoten-Spakenburg
Online coaching mogelijk!

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

-