BrinkPoint Preventie
0
Gespecialiseerd in
Gewichtsconsulent
Leefstijl coach
Leefstijlcoach
Orthomoleculair
Sport
Stress
Therapeut
Lieke van Hest

Ik ben sport-, voeding- en gezondheidscoach met ruim 12 jaar ervaring. Ik studeerde aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en merkte dat ook voeding een belangrijk item werd. Ik besloot me te verdiepen in een totale leefstijlverandering. Het is echt mijn passie om mensen naar hun meest gezonde en energieke versie van zichzelf te begeleiden.

Mijn missie is geslaagd als klanten met een op maat gemaakt plan naar huis kunnen en daarmee een mooi resultaat behalen. Ik gun iedereen het beste, dat merk je als klant. Klanten worden behandeld zoals ik zelf behandeld wil worden: met aandacht, liefde en een vriendelijke lach.

Ik zal je regelmatig vragen: ‘waarom?’. Op die manier kunnen we samen op zoek gaan naar de oorzaak achter een probleem. Zo gaan we voor een totaalaanpak!

Lieke helpt je graag!
De coaches van BrinkPoint Preventie
Gitte Spapens

Van jongs af aan is sport mijn grootste hobby. Doordat ik hier veel mee bezig was heb ik ook mijn interesse voor gezonde voeding ontwikkeld.

Hoe leuk is het dat ik ook andere mensen kan helpen met het aanleren van een gezonde levensstijl? Dat was voor mij de reden om PS. food & lifestyle coach te worden. Daarnaast heb ik recent ook nog een cursus leefstijl coaching afgerond.

Ik help jou graag in je traject naar een gezonde levensstijl en ik hoop dat ik mijn enthousiasme op jou kan overbrengen!

  • Heuvelstraat 3C
  • 5087 AA Diessen
Online coaching mogelijk!

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

-