Healthy Living Synchrow
0
Gespecialiseerd in
Gewichtsconsulent
Leefstijl coach
Chantal Schoordijk

Als voedingscoach ben ik er om je te ondersteunen in jouw weg naar een gezonde levensstijl. Met meer dan 20 jaar ervaring als coach op het gebied van mentaal welzijn, help ik jou een gezondere levensstijl aan te nemen, waarbij zowel voeding als jouw manier van denken centraal staan.

Ik weet dat afvallen soms bemoeilijkt wordt door negatieve gedachten over jezelf of over voeding. Om die reden bieden wij, indien gewenst, aanvullende technieken aan zoals: hypnose en IEMT (Integral Eye Movent Therapy). Deze krachtige methoden kunnen je helpen om negatieve patronen te doorbreken en nieuwe, positieve overtuigingen te verankeren.

Samen zullen we werken aan een blijvende verandering in je levensstijl. Ik kijk ernaar uit om dit samen met jou te doen!

Chantal helpt je graag!
De coaches van Healthy Living Synchrow
Marco Wieser

Met mijn passie voor gezondheid en welzijn voor mind en lichaam coach ik al ruim 20 jaar mensen. Met kennis van NLP (Neuro Linguistisch Programmeren), Hypnose, IEMT (Integral Eye Movent Therapy), ademtherapie, counseling en Human Design heb ik veel positieve veranderingen in mensenlevens kunnen brengen. Als ervaren coach combineer ik mijn kennis van voeding met effectieve strategie├źn om je te helpen je doelen te bereiken en je levensstijl te verbeteren.

Mijn doelgerichte aanpak en empathische benadering zorgen ervoor dat je je volledig ondersteund voelt op je reis naar een succesvol gezond en gelukkig leven.

Het bereiken van je gewenste gewicht hoeft geen moeilijk traject te zijn. Ik ben er voor je als je vragen hebt en we zullen samen zoeken naar een levensstijl die bij jou past en die jij goed kunt volhouden.

  • Burg. Mertensstraat 2
  • 6093 CB Heythuysen
Online coaching mogelijk!

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

-