Winkelwagen
Slim & Beautiful
0
Gespecialiseerd in
Gewichtsconsulent
Leefstijl coach
Sportcoach
Sandy Thiel - Niemantsverdriet

Voeding en gezondheid hebben mij altijd geïnteresseerd. En als ervaringsdeskundige ken ik het proces van afvallen, waaronder de struggles! Inmiddels ben ik 10 jaar PS. food & lifestyle coach. Ik heb me weten te specialiseren in het begeleiden van mensen met overgewicht en mede door mijn eigen ervaringen kan ik me heel goed in de klant verplaatsen. “Ik zie het als mijn missie om bij te dragen aan de gezondheid van de mensen.” Het is geweldig om mensen weer te zien stralen, en weer blij zijn als ze in de spiegel kijken. Ik heb inmiddels al veel mensen naar een gezonde levensstijl geholpen. Het is fantastisch om de klant steeds fitter, energieker en zelfverzekerder terug te zien komen.

Sandy helpt je graag!
De coaches van Slim & Beautiful
Angela Scherphuis

Mijn naam is Angela en ook ik vecht al jaren tegen de overtollige kilo's. Daardoor voel ik mij een ervaringsdeskundige, ik weet namelijk als geen ander hoe het is om steeds weer in een valkuil te vallen. Ik ben daarom gedreven om jou te helpen met het aanleren van je nieuwe lifestyle, ik zal alles doen om jou te motiveren zodat ook jij je doelen behaalt :-)

Layana Thiel

Hi! Mijn naam is Layana en ik ben werkzaam bij Slim & Beautiful als PS. food & lifestyle Coach. Het is niet voor iedereen even makkelijk om op een positieve wijze een gezonde leefstijl aan te nemen. Want ja... we hebben ook wel eens zin in iets lekkers, toch? Dat kan! Bij Slim & Beautiful kunnen we kijken op welke wijze we gezonde voeding en bewegen in jouw dagelijkse leven kunnen integreren, op basis van wat bij jou past. Het belangrijkste voor ons is dat jij lekker in je vel zit en met een goed gevoel de dag doorkomt. Samen kunnen we ervoor zorgen om de balans op te maken tussen jouw mentale en fysieke gezondheid, zodat je iedere dag kunt genieten van jouw leefstijl!

Online coaching mogelijk!

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

-