Voedingscoach Ineke van Zuilen
0
Ineke van Zuilen

Ik ben Ineke van Zuilen en heb constant strijd gevoerd tegen overtollige kilo’s. Toen ik PS. food & lifestyle ontdekte ging er een wereld voor mij open, een verantwoord, wetenschappelijk onderbouwd dieet wat ECHT werkt.

Inmiddels ben ik al jaren gecertificeerd coach en heb al heel veel mensen mogen begeleiden. Samen gaan we op weg naar jouw leefgewicht wat je gaat behouden. Naast het feit dat ik voedingsdeskundige ben ligt mijn kracht zeer zeker ook in het coachen op factoren zoals stress en emotie eten, bekende oorzaken, waardoor mensen gemakkelijk aankomen. Omdat ik naast de normale coaching vaardigheden ook spiritueel coach ben kan ik adequaat inspelen op wat er zich in je beweegt.

Mijn werktijden zijn flexibel; overdag, ’s avonds en eventueel in het weekend. Je kunt je gegeven achterlaten of gewoon even bellen voor een kennismakingsgesprek. Ik hoop je snel te kunnen ontmoeten en jou, net als vele anderen, gelukkig maken, want laten we eerlijk wezen, overgewicht is niet echt iets waar je blij mee bent. Het is niet goed voor je zelfbeeld en zeker niet voor je gezondheid.
Warme groet, Ineke van Zuilen

Ineke helpt je graag!
De coaches van Voedingscoach Ineke van Zuilen
Bianca Zom

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

-