Winkelwagen
Axewood Voeding & Lifestyle coaching Alblasserdam
0
Gespecialiseerd in
Leefstijl coach
Gewichtsconsulent
Sandra Rotmeijer

Ik ben een gediplomeerd voedingsdeskundige, suppletieadviseur en PS. food & lifestyle coach. Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van obesitas. Ik weet als geen ander weet hoe het is om te willen afvallen en het idee te hebben dat je faalt als het even niet lukt.

Ik begeleid mensen met het PS. food en lifestyle programma naar een gezond evenwichtig eet- en leef patroon. Inmiddels heb ik al heel wat mensen naar hun streefgewicht mogen helpen. Maar voor mij is het minstens zo belangrijk dat ze dit behaalde gewicht ook kunnen behouden.

Bij mij hoeft er geen drempel te zijn, zet de stap! Samen met jou maak ik een persoonlijk plan om jouw doelen te bereiken. Zodat jij je weer energiek en zelfverzekerd voelt.

Sandra helpt je graag!
De coaches van Axewood Voeding & Lifestyle coaching Alblasserdam
Amy Rotmeijer

Gezondheid staat bij mij voorop. Al jaren ben ik actief als groepslesinstructrice, personal trainer en voedingscoach. Een fijn en evenwichtig levenspatroon is wat ik je wil bijbrengen. Samen gaan we kijken waar verbetering mogelijk is. We gaan op zoek naar jouw knelpunten en valkuilen.

Tijdens onze consulten zorg ik er met intensieve begeleiding voor dat jij stap voor stap dichter bij je doel komt. Als je jouw streefgewicht hebt bereikt, maken we een persoonlijk plan om de nieuwe jij ook te behouden!

Melvin Rotmeijer
Online coaching mogelijk!

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

-

Bekijk andere coaches bij jou in de buurt