Winkelwagen
Terug
Samenhalen we jouw doel
Margriet Diepeveen - Van Tuil

Wil jij weer lekker in je vel zitten? Ik kan je helpen. Samen gaan wij aan de slag met jouw persoonlijk plan. Met een uitgebalanceerd voedingsprogramma en mijn intensieve begeleiding werken wij samen aan jouw resultaat! Ik ben jouw stok achter de deur om jouw doelen te behalen, maar ook te behouden. Na het behalen van jouw resultaat blijf ik je nog een jaar lang begeleiden om je streefgewicht te behouden.

hart for her Leusden

  • Hamersveldseweg 58a
  • 3833 GS Leusden

De coaches van hart for her Leusden

Jeanet Hardeman Wees niet alleen trots als je je doel bereikt hebt, maar wees ook trots op elke stap die je maakt om dichter bij jouw doel te komen. Een gezond en evenwichtig voedingspatroon horen hier bij en dit kan soms een hele opgave zijn. Graag wil ik jou hierbij coachen en motiveren om dit te bereiken en te behouden. Op naar een nieuwe versie van jezelf!
Desiree de Jonge Graag wil ik jou begeleiden om je gewenste doelen te behalen, maar ook om ze te behouden! Als ervaringsdeskundige ken ik het proces en weet ik maar al te goed hoe belangrijk het is om goed in je vel te zitten. Met PS. food & lifestyle eet je niet minder, maar anders. Ik laat je graag zien dat het goed te combineren is met werk, een druk gezinsleven en alles wat er op je pad komt. Ik ben er voor je als het even moeilijk is. Samen staan we sterk!
Denise Ordelman Wil je niet alleen je doel bereiken, maar ook een gezond eetpatroon krijgen? Dan ben ik de juiste persoon die jou daarbij kan helpen. Samen gaan we aan de slag om dat te bereiken en als je jouw streefgewicht hebt behaald blijf ik je nog een jaar helpen om te zorgen dat je het ook behoudt.
Paula Joukema
Linda Sibeijn

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

-