Winkelwagen
Terug
Samen met je coach naar een blijvend resultaat
Margriet Diepeveen - Van Tuil

Wil jij weer lekker in je vel zitten? Ik kan je helpen. Samen gaan wij aan de slag met jouw persoonlijk plan. Met een uitgebalanceerd voedingsprogramma en mijn intensieve begeleiding werken wij samen aan jouw resultaat! Ik ben jouw stok achter de deur om jouw doelen te behalen, maar ook te behouden. Na het behalen van jouw resultaat blijf ik je nog een jaar lang begeleiden om je streefgewicht te behouden.

Hart for her Lunteren

  • Dorpstraat 171A
  • 6741AG Lunteren

De coaches van Hart for her Lunteren

Denise Ordelman Wil je niet alleen je doel bereiken, maar ook een gezond eetpatroon krijgen? Dan ben ik de juiste persoon die jou daarbij kan helpen. Samen gaan we aan de slag om dat te bereiken en als je jouw streefgewicht hebt behaald blijf ik je nog een jaar helpen om te zorgen dat je het ook behoudt.
Jeanet Hardeman Wees niet alleen trots als je je doel bereikt hebt, maar wees ook trots op elke stap die je maakt om dichter bij jouw doel te komen. Een gezond en evenwichtig voedingspatroon horen hier bij en dit kan soms een hele opgave zijn. Graag wil ik jou hierbij coachen en motiveren om dit te bereiken en te behouden. Op naar een nieuwe versie van jezelf!

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

-