Daphne van den Berg

Als diëtist weet ik je alles te vertellen over voeding en over het hoe en het wat in je lichaam. Ik help je begrijpen welke taken je lichaam allemaal uitvoert en zodat we dit naar je voeding kunnen vertalen. Ik nodig je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Om er zo achter te komen of ik de motivator ben die jij nodig hebt.

De coaches van La Vita Sana Lent

Anouk de Veen Ik vind het belangrijk om niet alleen voeding te bespreken maar ook de psychologische aspecten, zoals emotie-eten. Jij krijgt bij mij ook tips, zoals hoe om te gaan met de voeding tijdens feestjes, verjaardagen en vakanties, en heerlijke recepten, zoveel mogelijk puur natuur.
Ilse Hendriks Voeding is één onderdeel van je leefstijl, en een goede leefstijl helpt voor een groot deel je gezondheid behouden of terug te winnen. Door in kaart te brengen niet alleen wat je eet maar ook hoe je slaapt, beweegt en je je voelt, kunnen we samen bepalen wat er nodig is om je doelen te bereiken. Ik ontvang je graag in de praktijk om te bespreken wat ik voor je kan doen.
Demi van Maanen Graag wil ik jou helpen, inspireren en motiveren! Door te luisteren naar jouw wensen, voedingspatroon, beweegpatroon en algehele leefstijl gaan we samen aan de slag om gezondere keuzes te maken. Samen bepalen we wat jouw doel is en werken we daar naartoe!

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

-