Winkelwagen

 

Disclaimer voor www.psfoodandlifestyle.nl

Power Slim Nederland B.V. (KvK nummer: 34276984), hierna te noemen PS. food & lifestyle, verleent u hierbij toegang tot www.psfoodandlifestyle.nl (“de website”) publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen. PS. food & lifestyle behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen. De informatie op de website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.

Beperkte aansprakelijkheid

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de Website. PS. food & lifestyle oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan PS. food & lifestyle nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij PS. food & lifestyle en haar bezoekers. De inhoud van de Website is beschikbaar onder de Creative-Commonslicentie Naamsvermelding 3.0 Nederlands, tenzij anders aangegeven bij specifieke materialen. Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van de Website op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

Claims / Ervaringen

De PS. food & lifestyle ervaringen op deze website zijn ingestuurde ervaringen van echte personen. PS. food & lifestyle corrigeert deze verhalen op grammatica en verwijdert claims die in strijd zijn met de Europese EFSA wetgeving, inhoudelijk corrigeert PS. food & lifestyle de verhalen verder niet. De inhoud en context van deze ervaringen zijn individueel en zijn daarom niet generaliseerbaar of van toepassing op iedere deelnemer van het PS. food & lifestyle afslankprogramma. Als er op de website www.psfoodandlifestyle.nl wordt gerefereerd naar een mate van gewichtsverlies dan heeft de mate van gewichtsverlies betrekking op het “PS. food & lifestyle afslankprogramma“.