Winkelwagen
Terug

44 jaar uit Den Bosch

"6 keer per dag eten en toch mijn doel bereiken, geweldig toch!*"

De reden dat ik iets aan mijn levensstijl wilde doen, was dat ik gewoonweg te zwaar was geworden. In drie jaar tijd kwam er 11 kilo bij. Het bourgondische leventje beviel mij wel, maar die extra kilo's niet...

Een collega van mijn man had het PowerSlim programma gevolgd bij SuperShape, een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Zij was heel tevreden en verwees me daarheen.

Veel en lekker eten

Ik was meteen enthousiast, 6 keer per dag eten en toch mijn doel bereiken, geweldig toch! Enige twijfel die ik soms had was de hoeveelheid die je mag eten op een dag, ik vond dat best veel!

Mijn geluk is dan ook dat ik echt alles lekker vind, de maaltijden, de muesli, de repen, koeken, noem het maar op. Ik zorgde er ook altijd voor dat ik een aantal verschillende producten in huis had, zodat ik veel kan afwisselen en kan eten waar ik op dat moment zin in heb. Mijn grote favoriet is toch wel de melkchocolade chunk, in de avond met een kop koffie, een echte traktatie!

Met simpele recepten kun je een heerlijke en gezonde maaltijd op tafel zetten. Een eyeopener was wel de hoeveelheid suiker en koolhydraten die in normale producten zitten. Maar wat ik ook zag was dat je met simpele recepten heerlijke maaltijden op tafel kan zetten en dat je weet dat het verantwoord is. Mijn favorieten zijn toch wel de champignonrisotto en de gevulde aubergine.

Uitdagingen? Die had ik niet

Eerlijk gezegd had ik geen uitdagingen, dit is het makkelijkste wat ik ooit heb gedaan. Ik ben heel gedisciplineerd, dat helpt maar ik vond en vind nog steeds PowerSlim een fantastisch concept. Ik ga de producten straks echt missen, ik denk dat ik die melkchocolade chunk gewoon blijf kopen ;-)

Weer blij met mezelf

Meteen na de eerste 2 weken merkte ik al dat ik beter in mijn vel zat. Ik voel mezelf weer goed en vind mezelf weer leuk. Ook het thuisfront is hier blij mee!

Ben je niet happy met jezelf en is die knop eindelijk om dat je er iets aan wilt doen, probeer het PowerSlim programma gewoon eens. Ik weet zeker dat je na het starterspakket helemaal om bent!

Eveline
Coach van Chantal

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer