Chantalle Borst 40 jaar uit Hillegom

Alles wat ik probeerde werkte maar kort*

Voordat ik begon met het PS. food & lifestyle werd er wel eens gevraagd of ik zwanger was. Dan gaf ik vaak als antwoord: ‘Nee, ik heb gewoon te veel en lekker gegeten’. Maar als ik dan in de spiegel keek dan voelde ik mij opgeblazen en was ik toch niet gelukkig. Dit gaf voor mij de doorslag om er iets aan te doen. Maar alles wat ik al geprobeerd had werkte maar heel kort of helemaal niet.

Heel makkelijk vol te houden

Nadat ik had gezien hoe mijn zus het PS. food & lifestyle programma volgde en daar hele mooie resultaten mee behaalde, dacht ik: ‘Dit kan ik ook’. Zeker na het horen van wat je allemaal mag eten. Zo besloot ik om ook contact met haar coach Mariska op te nemen.

In juni ben ik dan begonnen met dit mooie programma, dat heel makkelijk vol te houden is. Er zijn heerlijke producten zoals de variatiedoosjes voor extra afwisseling. Maar mijn favorieten waren toch wel de kaaskoekjes en chocoladechunk.

Uit het kookboek haalde ik heerlijke recepten. Mijn avondmaaltijden waren dan ook altijd erg lekker en zeker geen straf. De zalmwrap met carpaccio is echt een aanrader.

Ik voel me veel beter

Nu in november heb ik mijn doel behaald, zelfs iets daaronder. Daar ben ik super trots op! Daarnaast voel ik me weer zoveel beter. Dat motiveert me om door te gaan en mijn gezonde levensstijl vast te houden.  

Natuurlijk heeft Mariska, mijn PS. food & lifestyle coach, daar ook een grote rol in gespeeld. Zij wist mij elke week weer te motiveren wanneer ik er even tegenop zag. Ik kom daarom ook nog steeds graag bij haar langs en loop iedere keer weer met een glimlach naar buiten.

Mariska
Coach van Chantalle

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Happy New You
Harja Schipperen, 45 jaar uit Beegden "Ik durf het pashokje weer uit te komen* "

Voorheen lachte ik alles weg met een beetje zelfspot, terwijl ik van binnen echt niet blij was met mezelf. Ik schaamde me en durfde de deur bijna niet meer uit.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Pauline Wingelaar, 36 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer