Winkelwagen
Terug

42 jaar uit Deventer

"Als je écht graag wilt, dan kun je het!* "

In the picture

Susan en haar PS. food & lifestyle coach Kim komen samen naar het hoofdkantoor. Want we hebben weer wat leuks op de planning: een nieuwe fotoshoot, waarin we Susan in het zonnetje zetten. Met haar stralende lach, mooie haren en knallende blauwe jumpsuit kan het niet anders dan dat dat prachtige foto’s gaan worden. Wij hebben er zin in! En Susan en Kim ook.

Susan vertelt ons over haar aanleiding om te starten met PS. food & lifestyle (voorheen PowerSlim).

“Ze zeggen vaak, als je écht graag wilt dan kan je het, de knop ging om! 

Half september vorig jaar was ik het helemaal zat, ik at en dronk alles waar ik zin in had, overal ook veel te veel van uiteraard. Lekker stokbroodje met kaasjes, chipjes en pizza als avondeten, dat was wel gemiddeld mijn weekendmenu! En dan niet te vergeten, de biertjes en wijntjes die op een zomeravond ook wel extra lekker smaakten… Ik ben ook mijn hele leven al een ontzettende snoepliefhebber, zure matten en drop als favoriet, zo’n zak ging echt zonder moeite in veel te korte tijd op! Het moest dus echt rigoureus anders..

Wat ook meespeelde was mijn leeftijd, ik zou 40 worden in februari 2021 en vond dat een heftig idee, omdat ik me zo nog helemaal niet voelde. Dus ik dacht als ik nou zorg dat ik me goed, gezond en lekker in mijn vel voel als ik 40 wordt, dan voelt het letterlijk en figuurlijk minder zwaar! Ik vond het een mooi doel voor mezelf en was vastbesloten om hier helemaal voor te gaan, maar wist ook dat ik hier hulp bij nodig had!

Gelukkig had ik de contactgegevens van Kim. Ik wist dat ze voedingsdeskundige en PS. coach is, dus ik bedacht me geen moment. Ik appte haar op de verjaardag van mijn neefje, omringt met lekkers: ‘Je moet me helpen!’. Dat deed ze heel graag, dus die afspraak heb ik gelijk gepland.”

En wat een goede match zijn jullie, de gezelligheid en het enthousiasme spat er van af. Een fotootje met zijn tweeën kon dan ook niet ontbreken.

“Heel eerlijk gezegd, wist ik toen nog niets van en over PS. food & lifestyle, maar ik was vastbesloten om ervoor te gaan, wat er ook voor nodig was! Kim vertelde me wat het programma inhield en ik nam alles aan voor ‘zoete koek’. Aangezien ik best van een wijntje houd, kreeg ik wel een duidelijke boodschap mee, als je je doel wilt bereiken, dan moet je dat eerst ook laten staan! Met de vervangende producten van PS. food & lifestyle vertrok ik naar huis en begon aan dit mooie avontuur, want ik had er echt zin in om beter voor mezelf te gaan zorgen!

Vol goede moed startte ik met mijn nieuwe eetpatroon, na een paar dagen zat ik in ketose. Ik had echt geluk dat ik geen last kreeg van griepverschijnselen door het afkicken van de koolhydraten en suikers, een klein beetje hoofdpijn hooguit. Ik gebruikte de ketostrips om te checken of ik nog goed bezig was en vooral ook als motivatie als ik het even wat moeilijker had. Omdat ik het zo graag anders wilde ben ik best streng voor mezelf geweest, ik wilde echt niets ‘verkeerds’ eten terwijl ik zo mijn best deed om in ketose te blijven! Dat terwijl ook de feestdagen er nog tussen zaten, ook toen heb ik me eraan gehouden, op een wijntje na dan!”

Nadat Susan bij de visagiste heeft gezeten, lopen we samen naar de fotostudio. En we hebben niet veel nodig dan een paar shots, want er verschijnen al snel stralende foto’s op het beeldscherm!

Op de vraag of ze ook moeilijke momenten heeft gehad, reageert Susan:

“Ik vond de gezellige avondjes soms best lastig. Die associeer ik dan toch al snel met eten en drinken, maar wilde graag voor mezelf de keuze maken om hier niet in mee te gaan. Ik kwam er gaandeweg achter dat wat ik altijd naar binnen heb gewerkt echt totaal overbodig was. Ik kon met veel minder eten echt zoveel beter af, ik voelde me na een week al gelijk zoveel beter. Mijn huid werd mooier, m’n haar glansde meer, mijn nagels knapten niet meer zomaar af en ik voelde me gewoon al zo snel zoveel fitter en scherper van geest!

Door de coaching van Kim bleef ik ook gemotiveerd, ze appte me regelmatig en stuurde me tips en recepten door. Ik ging elke 1,5 week bij haar langs, dat vrijwel iedere keer als een kleine overwinning aanvoelde. De keren dat ik stil stond heb ik met de tips van Kim alsnog goede resultaten geboekt in de weken daarna, dat gaf me enorm veel vertrouwen dat ik op de goede weg zat! Het is een levensstijl die me uiteindelijk geen moeite kost, het gaat me goed af, juist omdat ik me er zo goed bij voel.

Langzaamaan ben ik meer koolhydraten gaan opbouwen, maar ik blijf natuurlijk wel de balans houden. Ik merk dat mijn lichaam er zo goed op gaat om niet teveel koolhydraten en suikers te eten, dat ik besloten heb om niet meer terug te gaan naar ‘normaal’, uitzonderingen daargelaten. Tuurlijk ga ik lekker een keer sushi eten, bloemkoolbodem pizza of een keer een pasta pesto, maar daarnaast wel lekker koolhydraatarme gerechten, want daar word ik en mijn hele lichaam toch echt gelukkiger van. Ik ben zo blij dat ik hieraan begonnen ben, hier heb ik zoveel voordelen van, meer dan ooit verwacht!”

Kim
Coach van Susan

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer