45 jaar uit Geffen

Als mijn man iets lekkers nam, ging ik in bad*

Het nieuwe jaar was weer begonnen, maar ik zat al een tijdje niet lekker in mijn vel. Dus, tijd om het roer weer om te gooien.

Ongeveer 6 jaar geleden was ik ook al bij mijn PS. food & lifestyle coach Lianne geweest. Maar na een vervelende periode, was ik langzaam toch weer in mijn oude, ongezonde gewoontes vervallen. Gebrek aan motivatie en verkeerde keuzes in voeding.

Ik heb de knoop doorgehakt, één telefoontje en de afspraak was gemaakt. Na een vertrouwd praatje, kreeg ik weer zin om vol vertrouwen te beginnen!

Het fijne van PS. food & lifestyle is dat je een weekmenu hebt, je kunt dus alles voor de dag klaarzetten. Je eet gewoon wat er klaarstaat voor die dag, niet meer en niet minder. Je eet erg gevarieerd, lekker en gezond. Natuurlijk is het in deze coronatijd ook wel iets gemakkelijker, omdat er een hele lange tijd geen feestjes zijn geweest en de horeca gesloten was.  

Het bewegen is voor mij geen probleem, want fietsen en wandelen doe ik heel graag. ’s Avonds na de koffie ging ik lekker in bad, zodat mijn man iets lekkers kon pakken en ik niet in de verleiding kwam om ook te gaan snoepen.

Elke week een afspraak met Lianne en de tips die ze me gaf, zijn erg fijn. Dat heeft me enorm  gemotiveerd. Ik zit weer lekker in mijn vel, krijg leuke reacties, en daar word ik erg blij van!

Lianne
Coach van Ans

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees meer ervaringsverhalen
Wendy en Debby, 32 jaar uit Bleiswijk "Slank en stralend de zomer in*"

Mijn coach leerde me veel over gezonde voeding. Zo wist ik precies wat ik beter wel en niet kon eten, probeerde ik veel meer water te drinken en werd ik me er bewust van dat light producten niet altijd beter zijn. Toen ik er eenmaal in zat ging het eigenlijk heel gemakkelijk!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar uit Tilburg "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer