Winkelwagen
Terug

63 jaar uit Nieuwegein

"Als ondernemer ben ik onregelmatig thuis, dat maakt gezond koken soms lastig*"

SuperSlimmer Arthur

Mijn verhaal: ik ben Arthur, 58 jaar oud en al ruim 15 jaar werk ik voor mijzelf. Golfbaanbaas... Dat is wat ik doe als beroep. Dat klinkt natuurlijk heel leuk. Maar wat doe je dan eigenlijk?

Ik ben ondernemer in de golfbranche, eigenaar van een 18 holes golfbaan in Nieuwegein Noord. Veel golfspelers hoeven niet zo nodig een super grote dure golfbaan om lekker te kunnen golfen. Bij ons kun je al voor een klein bedrag de hele dag golfen. En dan hoef je nog niet te kunnen golfen. Maar ook de ervaren golfer kan bij ons terecht.

Mijn baan is dan ook heel veelzijdig. Ik regel de horeca, heb leuk contact met de klanten en zorg dat de golfbaan er mooi gemaaid bij ligt zodat iedereen met veel plezier kan golfen. Maar naast de golfbaan heb ik ook een bedrijf in duurzame energie. We ontwikkelen en exploiteren duurzame energie-opwekinstallaties, bijvoorbeeld zonnepaneelparken. Zo is er vorig jaar een Solarpark hier in de buurt geopend en zijn we op dit moment bezig met een waterkrachtcentrale.

Reuze leuk, lekker druk maar wel onregelmatig thuis. Dat maakt het lastiger om altijd gezond te koken.

En zeker als je in een sportieve omgeving werkt wil je er ook graag voor zorgen dat je zelf een gezonde levensstijl hebt. Toen een klant van me een grapje over mijn buik maakte dacht ik, nu moet ik toch wat gaan doen. Ik had zelf al eerder geprobeerd om iets aan mijn eetpatroon te doen, maar zonder het gewenste resultaat.

Ik ben toen bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt terecht gekomen. Henny Broekhuizen van Body Progresss bij ons in Nieuwegein, zij is PowerSlim coach en ik had al van een aantal golfspelers bij mij gehoord dat ze bij haar het PowerSlim programma gevolgd hadden.

Ik ben samen met Henny eind januari gestart met PowerSlim en binnen twee maanden had ik mijn doel bereikt. Zonder moeite, een beter eetpatroon, uitgekiende menu's en toch lekker eten.

Ik ben nu super tevreden over mijzelf. Samen met Henny houd ik mijn eetpatroon in de gaten, zodat ik mijn gezonde levensstijl ook behoud.

SuperSlimmer Arthur 1

SuperSlimmer Arthur 2

SuperSlimmer Arthur 3

SuperSlimmer Arthur 4

SuperSlimmer Arthur 5

Hennie
Coach van Arthur

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Bekijk de verhalen van andere SuperSlimmers!
SuperSlimmer Arthur
Arthur Simons, 63 jaar uit Nieuwegein "Als ondernemer ben ik onregelmatig thuis, dat maakt gezond koken soms lastig*"

Reuze leuk, lekker druk maar wel onregelmatig thuis. Dat maakt het lastiger om altijd gezond te koken. En zeker als je in een sportieve omgeving werkt wil je er ook graag voor zorgen dat je zelf een gezonde levensstijl hebt.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
SuperSlimmer Lotte
Lotte, 35 jaar uit Heythuysen "Doordat ik onregelmatige werktijden heb, ziet mijn dag er altijd anders uit*"

Doordat ik wisselende diensten werk ziet mijn dag er altijd anders uit. Ik zorg er nu voor dat ik mijn eten heb voorbereid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer