55 jaar uit Leerdam

Dat een paar maanden zo’n verschil kunnen maken*

Wat zat mijn (over)gewicht me in de weg. Ik had fysieke klachten en ook mijn kleding zat niet meer lekker. Er moest iets gebeuren. Maar wat? Ik had al zoveel geprobeerd…

Mijn vriendin Marjon had zelf het PowerSlim programma gevolgd en haalde me over eens met één van de coaches van La Peau Satin in Leerdam te gaan praten.

Ik heb haar raad opgevolgd en ben ontzettend blij dat ik dat heb gedaan! In het begin was onzeker. Zou ik de producten wel lekker vinden? Hoe zou ik het redden met mijn onregelmatige diensten? Maar het is me alles meegevallen. De producten smaken lekker, de recepten zijn eenvoudig en snel klaar en er is ook ruimte voor wat extra’s.

Tijdens het PowerSlimmen ben ik regelmatig bij mijn dochter in Denemarken gaan logeren, heb ik de feestdagen (Kerst en Oud & Nieuw) gezellig kunnen vieren en ben ik een weekje op wintersport geweest. Al die tijd heb ik het programma gewoon kunnen volgen.

In oktober ben ik begonnen en nu, een aantal maanden later, heb ik mijn streefgewicht bereikt. Ik voel me veel fitter, heb meer energie en pas weer in leuke kleding in een gangbare maat. Dat zijn dingen die je aan de buitenkant kunt zien. Maar het belangrijkste verschil zit aan de binnenkant. Ik heb meer zelfvertrouwen en ben trots op mezelf: “Dit heb ik toch maar mooi voor elkaar gekregen!”. Als ik dit kan, dan kan ik vast nog veel meer. Ik durf weer uitdagingen aan te gaan! 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees meer ervaringsverhalen
Wendy en Debby, 32 jaar uit Bleiswijk "Slank en stralend de zomer in*"

Mijn coach leerde me veel over gezonde voeding. Zo wist ik precies wat ik beter wel en niet kon eten, probeerde ik veel meer water te drinken en werd ik me er bewust van dat light producten niet altijd beter zijn. Toen ik er eenmaal in zat ging het eigenlijk heel gemakkelijk!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar uit Tilburg "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer