Winkelwagen
Terug

47 jaar uit Lettele

"‘Dat is zeker met van die shakes?’ Nee hoor!*"

In de spiegel kijken doe ik bijna elke dag, alleen niet naar mezelf maar naar de klant in mijn kappersstoel. Als je niet goed naar jezelf kijkt dan zie je het zelf ook niet. Maar eigenlijk ben ik al jaren echt te zwaar.

Foto’s? Geen probleem, ik maakte ze altijd. Dan sta je er zelf toch niet op. Totdat er een paar foto’s van je worden gemaakt en je “echt schrikt” van jezelf. Dat is niet goed!

Ik had al van alles geprobeerd, al jaren. Van jongs af aan was ik altijd al aan het “lijnen”. Diëten in alle soorten en maten zijn de revue gepasseerd, met als resultaat paar kilo eraf en vervolgens steeds zwaarder worden.

En toen kwam er ineens “Blij by Linda”, mijn personeelslid die naast haar kappersvak voor haar zelf begint als voedingscoach met PowerSlim. Je ziet een leuk bericht van haar op Facebook “4 weken zomer challenge”, nou 4 weken dat moet me wel lukken. Mijn nieuwe, gezonde eetpatroon is me in die vier weken zo goed bevallen dat ik er niet meer mee wou stoppen!

6 eetmomenten op een dag, dat paste mij want ik hou van eten. Veel mensen zeggen: ‘Dat is zeker met shakes?’, maar nee dat is het niet! Ik eet heel gevarieerd met onder andere crackers, brood, muesli, pasta en lekkere repen. Aangevuld met veel groente en vlees/vis. Er staan heerlijke recepten in het PowerSlim kookboek.

Ik merk dat mijn lichaam het erg prettig vindt wanneer ik minder koolhydraten eet. Én de sleutel tot succes. Dankzij de ondersteuning, begeleiding en peptalks van Linda is het me gelukt om mijn doel te bereiken. Dat is heel fijn, maar wat nog belangrijker is, ik heb voel me echt veel beter. Het is zo’n fijn gevoel! Ik ben trots op mezelf dat ik het mijzelf gegund heb, nu was “ik” aan de beurt. Ik weet ook heel goed dat de zware taak nu komt: in balans blijven, maar daarom blijf ik voor de nabegeleiding bij mijn coach Linda langs gaan!

Denk jij dit wil ik ook graag? Niet twijfelen gun je zelf een beter en gezonder lijf, je bent het waard!

En laat wel wezen, als ik het kan... dan kan jij het zeker ook! Ga ervoor, succes!

Linda
Coach van Annemiek

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer