Femke Heijman 41 jaar uit Zaltbommel

Dat jaar nabegeleiding is ook fantastisch!*

We stellen jullie graag voor aan: Femke, 40 jaar uit Zaltbommel en moeder van twee kinderen. Zij won een fotoshoot op ons hoofdkantoor en we delen graag haar verhaal en de stralende foto’s met jullie. 

"Na de carnaval was ik er helemaal klaar mee! Ik wilde voorgoed mijn doel bereiken én behouden. Ook ik heb van ALLES geprobeerd maar ik kon maar niet het juiste voor mij vinden. Ik had al allerlei kookboeken gekocht en was al wel een tijdje bezig om koolhydraatarm te eten maar viel er niet van af, niet voldoende."

Anders eten

"Toen kwam ik in aanraking met het PS. food & lifestyle programma. Ik ging er open in, maar was nog niet helemaal overtuigd. Tijdens de intake kon mijn coach Anneloes mij goed en vooral eerlijk vertellen wat IK moest doen, wat PS. food & lifestyle voor mij kon betekenen en wat voor soort levensstijl ik zou gaan krijgen. Ik ben de uitdaging aangegaan en heb mijn doel behaald!  

Nu achteraf kan ik zeggen dat het me niet veel moeite heeft gekost. Je eet 6x per dag en ik heb niet het gevoel gehad dat ik aan het lijnen was. Natuurlijk moet je dingen laten staan maar als je in jezelf geloofd en ervoor gaat dan lukt het je! Gelukkig kon ik ook gewoon kiezen uit lekkere producten, want ik ben dol op chocolade. De producten van PS. food & lifestyle maken het juist zo gemakkelijk. Je kunt kiezen uit heel veel verschillende producten, waardoor het heel afwisselend blijft. Ik gebruik nu nog steeds af en toe de tussendoortjes. Ik eet anders, maar geniet ook!

De eerste keer dat ik uit eten ging vond ik best lastig. Wat moet ik nu bestellen? Ik zat nog midden in fase 1, en dacht ach.. ik doe het gewoon. Dus ik bestelde groenten bij mijn biefstuk en vroeg of ze de frietjes achterwege wilden laten. ‘Weet je het zeker?’ vroeg de ober. ‘Ja hoor.’ En zo had ik toch heerlijk gegeten, maar hield ik me wel aan mijn gezonde eetpatroon.

De alcohol laten staan vond ik wel heel lastig. Mijn PS. food & lifestyle coach Anneloes adviseerde me om de eerste week niets te drinken, dat zijn uiteindelijk 8 weken geworden. Nu drink ik alleen nog heel decadent cava haha!"

PowerSlimmer in the picture: Femke

Coaching

"Juist die meerwaarde van een coach vind ik zo fijn. Het was voor mij echt een stok achter de deur dat ik elke week een afspraak had met Anneloes. Ook hadden (en hebben) we geregeld contact waardoor ik gemotiveerd blijf. Dat jaar nabegeleiding is ook fantastisch!

Ik heb nog één keer in de twee weken contact met Anneloes. Dit vind ik heel prettig en dit zorgt er ook voor dat ik mijn doel wil behouden. Want ze houdt me nog steeds in de gaten, haha! Ik ben blij dat ik de stap heb gezet naar een gezonde levensstijl en raad het echt iedereen aan!"

Wij zien een stralende, vrolijke Femke voor de camera. Wat een leuke foto’s, we hopen dat je er super blij mee bent!

PowerSlimmer in the picture: Femke 2

PowerSlimmer in the picture: Femke 3

Anneloes
Coach van Femke

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer