Winkelwagen
Terug

57 jaar uit Gorinchem

"De afspraken met mijn coach waren leerzaam en gezellig*"

Hoeveel diëten ik al geprobeerd heb? Talloze. Echt mijn doel bereiken deed ik nooit. Soms een paar kilo, meer lukte me niet – met of zonder begeleiding. Het resultaat was nihil.

Met als gevolg dat ik steeds onzekerder werd over mijn lichaam. Ik vermeed de spiegel en wilde mezelf al helemaal niet meer op foto’s zien. Het bleef knagen: ik wilde écht mijn streefgewicht bereiken.

Berichten over het PowerSlim programma bleven steeds mijn aandacht trekken. Eind mei maakte ik een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij Astrid van La Peau Satin, een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Wat mij in het PowerSlim programma vooral aansprak waren de zes eetmomenten per dag. Zou het echt mogelijk zijn om mijn doel te bereiken én zoveel te mogen eten? Daarnaast had ik met Astrid gelijk een goede klik. Ik hoefde niet langer na te denken en ben meteen met PowerSlim begonnen.

Het fijne van PowerSlim is dat ik geen moment het gevoel heb gehad ‘aan het lijnen’ te zijn. Ik mocht voldoende eten, voelde mezelf met de dag lekkerder in mijn vel zitten en zag mijn doel steeds dichterbij komen. Ik was me dagelijks bewust van wat ik at (en waartegen ik ‘nee, dankjewel’ zei) en kon daardoor een blijvende verandering bewerkstelligen.

Inmiddels heb ik mijn doel bereikt en straal ik! Ik geniet van elke dag en kijk regelmatig op de website van PowerSlim voor nieuwe recepten die me lekker lijken.

De begeleiding van mijn PowerSlim coach Astrid heb ik als prettig en heel belangrijk ervaren. Bij één van mijn eerdere pogingen om af te vallen, had ik het idee ‘op het matje te worden geroepen’. Bij Astrid kon ik met mijn vragen, onzekerheden en frustaties terecht, zonder ‘beoordeeld’ te worden. De consulten waren daardoor leerzaam, maar ook gezellig. Ik keek er echt naar uit.

Nu ik in de balansfase zit, zie ik Astrid minder vaak. Maar ik krijg telkens voldoende steun en inspiratie mee voor de komende weken. Ik zie de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

Wil je ook een gezonde levensstijl en jouw doel bereiken? PowerSlim is een investering in jezelf en is deze dubbel en dwars waard.

Astrid
Coach van Francoise

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer