37 jaar uit Venray

De gelukkige mama!*

Ik werd trotse mama van een prachtige dochter. Ze was mijn lust en mijn leven en alles draaide om de nieuwe wereldburger en alle schoonheid die zij met zich meebracht in elk opzicht. Na de bevalling was mijn lichaam snel hersteld en kon ik binnen een maand of 8 mijn eigen kleding weer aan.

Anderhalf jaar geleden werd mijn geweldige zoon geboren. Deze bevalling was een geplande keizersnede en al snel werd me duidelijk dat het lichamelijk herstel van een keizersnede langer zou gaan duren. Natuurlijk maakte ik me hier absoluut geen zorgen over, de gezondheid van mijn zoon en mij stond voorop en gelukkig maakten we het allebei goed!

Een half jaar geleden begon echter het gevoel bij mij te knagen dat ik niet meer tevreden was over mijn eigen lichaam. Elke moeder zal het herkennen; eerst de kinderen! Hun gezondheid, geluk en bezigheden gaan voor en dan kijken we wel of er nog tijd over is voor mama.. Maar deze mama begon steeds onzekerder te worden, hield niet van haar eigen lichaam (sterker nog, durfde niet naar zichzelf te kijken in de spiegel, zowel thuis als bij de Zumba….), droeg kleding die zogenaamd zou afkleden (maar eigenlijk totaal niet flatteus was) en schaamde zich voor bepaalde “rondingen”.

Toen ik op Facebook het succesverhaal van een kennis voorbij zag komen, met werkelijk verbluffende foto’s van het resultaat, heb ik totaal onvoorbereid de knoop doorgehakt en heb Into Beauty in Venray gebeld om een intakegesprek te plannen met mijn coach van PowerSlim. Ik kon snel terecht en ben gestart met het programma op 5 september.

De producten die allemaal goed smaken en zorgen voor voldoende afwisseling, zorgden ervoor dat ik geen moeite had met een eigen dieet in mijn jonge gezin met al hun eigen behoeften. De producten zijn goed te combineren met groenten/vlees/vis die wel toegestaan zijn, dus ik voelde me geen ‘buitenbeentje’ in het gezin! Sterker nog: door bewust met producten te werken, ontstond er een enthousiasme om meer te ontdekken en experimenteren met smaken en producten en hierin nam ik fanatiek mijn ‘kokkinnetje’ mee!

Mama begon weer te stralen, kreeg meer energie en begon al na een paar weken te merken dat de broeken te groot werden. Mijn zelfvertrouwen groeide weer en ik betrapte me er zelfs op dat ik af en toe in de etalages van de winkels even naar mezelf keek en dan moest ik toegeven dat ik wel trots was op wat ik had bereikt. Natuurlijk baalde ik weleens als mijn gezin frietjes ging eten, genoot van de snacks en ik met een salade zat te kijken…. Maar dat moment was van korte duur.. Nadat de tafel was afgeruimd en ik naar mezelf keek in de weerspiegeling van de ramen, wist ik waar ik het voor deed! Mijn coach steunde mij hier ook in, ze gaf me praktische, logische en makkelijke tips om deze momenten zo goed mogelijk door te komen.

Na 3 maanden ben ik nieuwe kleding gaan aanschaffen waarin ik me weer goed voelde, ging met opgeheven hoofd de straat op en voelde me gewoonweg een gelukkige vrouw, mama en verloofde! En dan...4 augustus 2017...een stralende slanke BRUID!!! 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees meer ervaringsverhalen
Wendy en Debby, 32 jaar uit Bleiswijk "Slank en stralend de zomer in*"

Mijn coach leerde me veel over gezonde voeding. Zo wist ik precies wat ik beter wel en niet kon eten, probeerde ik veel meer water te drinken en werd ik me er bewust van dat light producten niet altijd beter zijn. Toen ik er eenmaal in zat ging het eigenlijk heel gemakkelijk!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar uit Tilburg "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer