Winkelwagen
Terug

44 jaar uit Best

"De hulp van mijn coach is echt onmisbaar!*"

Debbie behaalde haar doel, en wij zetten haar daarom graag in het zonnetje! Ze kwam gezellig langs op het hoofdkantoor voor een fotoshoot. Zo kon ze haar behaalde resultaat vast laten leggen.

 

"Ik voelde me al tijden onzeker over mijn overgewicht. Ik zat heel slecht in mijn vel en besefte me dat het tijd was voor verandering. Mijn vriendin was 40 kilo afgevallen dankzij het PS. food & lifestyle programma. Dat sprak me wel aan, dus ik besloot een kennismaking te plannen met een coach."

"Hoopvol belde ik een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt, Jolanda van Bobelle. Ze had snel een plekje voor me en dat gaf me meteen een goed gevoel. Haar warme ontvangst en haar oprechte aandacht voor mijn verhaal zorgden ervoor dat ik me begrepen voelde. "Debbie," zei ze, "ik ga jou helpen. Samen gaan we dit doen." Ik ben zo blij dat ik toen 'ja' heb gezegd"

De start met PS. food & lifestyle

"Die dag liep ik de deur uit met het PS. food & lifestyle starterspakket in mijn handen. Eerlijk gezegd was het voor mij wel even wennen dat ik ineens zes keer per dag moest eten. Jolanda verzekerde me dat de eerste week de grootste uitdaging zou zijn, maar beloofde dat ik me daarna energieker en beter zou voelen. Ze had gelijk."

De eerste kilo's vlogen eraf

"Na het eerste weegmoment was ik onwijs blij. Ik was ruim 2 kilo kwijt! Dat gaf me een geweldig gevoel. Vanaf week twee van het programma kon ik kiezen welke producten ik wilde eten, super fijn. Het assortiment is heel breed, dus de keuze is reuze. Ik ben gek op chocolade en ook daarin waren zoveel heerlijke opties. Ik kon lekker variëren."

 

Het programma tijdens mijn vakantie

"Toen we op vakantie gingen nam ik mijn PS. food & lifestyle producten gewoon mee naar de camping. Ik wilde mijn programma niet onderbreken. Na twee weken vakantie was ik gewoon nog eens 2,5 kilo kwijt. Ik voelde me met de week beter in mijn vel."

Wat was ik trots!

"Ik ben inmiddels 20 kilo lichter. Om dat te vieren ging ik samen met mijn dochtertje shoppen en we kochten beiden hetzelfde jurkje. Ik pas weer maat 38, ik ben zo trots op mezelf! Maar het allerbelangrijkste is dat ik me fantastisch voel."

"Dankzij de geweldige steun en support van mijn coach Jolanda heb ik dit resultaat behaald. Het wekelijkse weegmoment en de motivatie die ze mij gaf was heel waardevol."

Op koers blijven

"Nu ga ik elke maand naar Jolanda om mijn gewicht te laten controleren, en ik blijf op mijn streefgewicht. Ik wil nooit meer terug naar het zware lijf dat ik ooit had."

Jolanda
Coach van Debbie

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer