Esther Opdam 57 jaar uit Schiedam

De kosten zijn het dubbel en dwars waard*

Eind 2019 zat ik er helemaal doorheen. Ik voelde me niet goed, zat niet lekker in mijn vel en vond het verschrikkelijk om mezelf in de spiegel te zien. Ik ben toen naar de website van PS. food & lifestyle gegaan en heb contact opgenomen met Carole, een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt.

Te veel twijfels

Ik heb een heel prettig gesprek met haar gehad, maar had toch nog veel twijfels om te starten. Ik had al eens eerder geprobeerd mijn doel te bereiken en die manier beviel me helemaal niet. Nadat ik stopte zat ik binnen no-time weer op het punt waarop ik startte. Ook de kosten waren een drempel voor me – was het dat wel waard?

Vervolgens begon het nieuwe jaar en ging het met mij steeds minder goed. Het prettige gesprek wat ik een jaar eerder met Carole had gehad was blijven hangen. Ze had een prettige stem en was niet opdringerig. Eind 2020 heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken en opnieuw contact opgenomen met Carole.

Op 30 december 2020 heb ik mijn intakegesprek gehad. Wat was dat een fijn, positief en hoopgevend moment! En niet heel origineel, maar op 1 januari 2021 ben ik begonnen met het PS. food & lifestyle programma.

Ieder eetmoment was een feestje

In het begin moest ik even wennen aan de smaak van de producten, maar op een gegeven moment wist ik precies welke producten ik lekker vond en was ieder eetmoment een feestje! Door de ruime keuze aan producten is er voldoende afwisseling, ook als je niet alles even lekker vindt. Ik ben overigens verslaafd geraakt aan de chocoladepasta en de notenpasta.

Ik ben zo blij dat ik bij Carole terecht ben gekomen, ze is zo’n fijne coach! Iedere keer is het weer een uitje om langs te komen. Carole is altijd positief en ik krijg zoveel energie van haar!

Genieten van de vakantie

Afgelopen zomervakantie had ik het even lastig. Ik vond het in het buitenland zo lastig om producten te vinden die ik ‘mocht’ eten. Het berichtje van Carole kwam als geroepen. Ze vroeg hoe het ging, en ik gaf aan dat ik eigenlijk niet kon genieten van de vakantie.

Carole gaf me via de app tips om in het buitenland lekker en koolhydraatarm te eten en gaf aan om vooral te genieten van de vakantie. Uiteindelijk heb ik het los kunnen laten en gelukkig een hele fijne en relaxte vakantie gehad. Na thuiskomst bleek ik dat ik gewoon stabiel was gebleven!

Inmiddels zijn we een jaar verder. Ik heb mijn doel bereikt en ben happy! Ik blijf lekker bij Carole komen en blijf genieten van mijn PS. food & lifestyle tussendoortjes. Daar voel ik me goed bij.

En die kosten? Die zijn het dubbel en dwars waard! Ik wil nooit meer terug naar hoe het was!

Carole
Coach van Esther

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Happy New You
Harja Schipperen, 45 jaar uit Beegden "Ik durf het pashokje weer uit te komen* "

Voorheen lachte ik alles weg met een beetje zelfspot, terwijl ik van binnen echt niet blij was met mezelf. Ik schaamde me en durfde de deur bijna niet meer uit.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Pauline Wingelaar, 36 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer