Winkelwagen
Terug

58 jaar uit Vlaardingen

"De kracht van verandering!*"

De afgelopen jaren ben ik geleidelijk aan steeds zwaarder geworden, en het begon zijn tol te eisen. Zo was ik snel buiten adem en moest ik mijn kleding inmiddels twee maten groter kopen. Eerlijk gezegd baalde ik er behoorlijk van. Dat was het moment waarop ik besefte dat er iets moest veranderen.

Ik heb de stap gezet

Een collega van mij is met het PS. food & lifestyle programma heel veel afgevallen. Dus ik zag van dichtbij het mooie resultaat dat ze wist te behalen. Ik besloot zelf ook de stap te zetten en maakte een afspraak met een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt, Carole van Beauty & Balance.

Ik wist wat ik moest doen

Na de ontmoeting met Carole was ik overtuigd! Samen stelden we een op maat gemaakt plan op dat perfect bij mij paste. Het afvallen ging super! Ik had nooit last van een hongergevoel dankzij de 6 evenwichtige eetmomenten per dag. Het ging helemaal prima.

Tijdens het programma vulde ik de PS. food & lifestyle producten aan met zuivel, groente, vlees en vis. Dat maakte het ook goed te combineren met het avondeten van mijn echtgenoot. Zo at hij regelmatig met me mee en viel ook hij enkele kilo’s af!

Een investering in mezelf

Carole staat altijd paraat, haar snelle reacties op al mijn vragen helpen me heel erg. Ik beschouw het programma als een investering in mezelf. Ik ben inmiddels 15 kilo afgevallen en helemaal blij met mijn nieuwe levensstijl die heel goed vol te houden is. Ik vind het geweldig dat ik mijn nieuwe kleding nu weer in een paar maten kleiner kan kopen!

Carole
Coach van Marjon

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer