65 jaar uit Amsterdam

De producten smaken heerlijk, het is nooit saai!*

Mijn naam is Elly Kalshoven, uit Amsterdam, 61 jaar. In augustus 2018 wist ik dat het genoeg geweest was, ik moest iets ondernemen om me beter in mijn vel te voelen. Ik ga gezonder leven was mijn motto, maar helaas lukte dit nooit voor langere tijd. Het lukte mij maar niet om zelf dichterbij mijn doel te komen. Twee dagen ging het goed maar daarna verviel ik toch weer in het oude ingeslopen voedingspatroon.

Mijn dochter heeft drie jaar geleden haar doel bereikt met de producten en begeleiding van PowerSlim en ze is nog steeds goed in balans. Dus besloot ik om ook een PowerSlim voedingscoach in mijn omgeving op te zoeken, en ik heb haar gevonden! Wat een geweldige coach, Ada Hoefnagels te Amstelveen. Tijdens het intakegesprek vertelde Ada mij dat ik veel te veel koolhydraten in mijn voedingspatroon had.

Met een starterspakket onder de arm begon ik aan mijn nieuwe leefwijze. Sinds ik ben begonnen met zes eetmomenten en met de producten van PowerSlim kwam ik iedere week dichterbij mijn doel. Zelfs eerder dan Ada en ik vanuit waren gegaan. Nog steeds gebruik ik diverse brood producten en tussendoortjes van PowerSlim. De producten smaken namelijk heerlijk en zijn zeer gevarieerd. Elke dag is anders met de PowerSlim producten, het is nooit saai! Vooral de chocolade wafels, die vind ik heerlijk! Wekelijks ga ik met veel plezier bij mijn coach Ada langs. Een kopje koffie, het bespreken van de week, de tips die ik ontvang om heerlijke gerechten met de PowerSlim producten te maken en niet te vergeten… mijn weegmoment. Ada weet waar ze het over heeft en is een prima stimulans als je het even niet ziet zitten of als er onverwachte dingen in je omgeving gebeuren.

Ada, dank voor je support. Ik blijf nu nog een jaar bij je langs komen, samen werken we eraan dat ik ook in balans blijf. Ik heb er alle vertrouwen in!

Wat een resultaat! Ik voel me super in mijn lichaam.

Ada
Coach van Elly

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees meer ervaringsverhalen
Wendy en Debby, 32 jaar uit Bleiswijk "Slank en stralend de zomer in*"

Mijn coach leerde me veel over gezonde voeding. Zo wist ik precies wat ik beter wel en niet kon eten, probeerde ik veel meer water te drinken en werd ik me er bewust van dat light producten niet altijd beter zijn. Toen ik er eenmaal in zat ging het eigenlijk heel gemakkelijk!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar uit Tilburg "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer