63 jaar uit Leerdam

Dit hadden we jaren eerder moeten doen!*

We liepen er al een tijd mee rond: met de wetenschap dat vooral Aad iets aan zijn levensstijl moest doen. Maar hoe pak je dat aan? Een gezondere levensstijl. Hij heeft van alles geprobeerd, weken op drankjes van de drogist geleefd, een diëtist bezocht. Niets hielp of eigenlijk nog erger: hij kwam alleen maar aan.

Een collega van Aad had het PowerSlim programma gevolgd en was daar enthousiast over. Na de feestdagen en de jaarwisseling 2018/2019 hebben we ons ingelezen en besloten we een afspraak te maken bij het PowerSlim center in onze woonplaats Leerdam. Een afspraak voor ons beide, want ook ik (Els) zou graag wat gezonder willen leven. Het leek ons fijn om dit samen te doen.

Het kennismakingsgesprek verliep heel ontspannen. Gezellig met een kopje thee en koffie en een PowerSlim snackje erbij. Natuurlijk hebben we tijdens dat gesprek ook veel kennis opgedaan en voelden we ons gesterkt om er samen voor te gaan.

Samen zijn we begonnen. We hebben niet alleen ons doel behaald maar hebben er ook van genoten. Natuurlijk, in het begin was het even wennen. Maar dat is niet meer dan logisch. Als je je doel wilt bereiken, moet je natuurlijk je leefstijl omgooien. Achteraf zeggen we: hadden we het maar eerder gedaan.

We hebben ons een gezonde manier van eten en leven eigen gemaakt. De PowerSlim producten zijn heerlijk en de recepten duidelijk en smakelijk. We hebben niet terugverlangd naar onze oude gewoontes. We gaan graag en vaak een (lang) weekend weg en ook dat is geen enkel probleem. Al tijdens de eerste consulten legde onze coach Willy uit wat we het beste konden kiezen en daar hielden we ons ook aan.

Toen we bijna ons doel bereikten, zijn we twee weken naar Gran Canaria op vakantie geweest. We hebben daar een appartement gehuurd, zorgden zelf voor ontbijt en lunch, maar gingen iedere avond uit eten. Eenmaal thuis vonden we het heerlijk om de PowerSlim structuur weer op te pakken.

Ook nu we ons doel bereikt hebben, zijn we er van overtuigd dat we dit kunnen vasthouden. Het belangrijkste wat we tijdens ons traject hebben geleerd is te genieten van gezelligheid in het algemeen en niet alleen van het eten. Het feit dat we ons zoveel beter voelen, lekker lang kunnen wandelen en fietsen, niet langer uitgeput van ons werk thuis komen, is zoveel waard.

Zonder PowerSlim en onze coach Willy hadden we dit mooie resultaat niet kunnen bereiken. We krijgen veel complimenten van de mensen om ons heen en we bevelen PowerSlim van harte aan bij mensen die blijvend hun levensstijl willen veranderen.

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees meer ervaringsverhalen
Wendy en Debby, 32 jaar uit Bleiswijk "Slank en stralend de zomer in*"

Mijn coach leerde me veel over gezonde voeding. Zo wist ik precies wat ik beter wel en niet kon eten, probeerde ik veel meer water te drinken en werd ik me er bewust van dat light producten niet altijd beter zijn. Toen ik er eenmaal in zat ging het eigenlijk heel gemakkelijk!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar uit Tilburg "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

Willy
Coach van Els en Aad
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer