Esther Lubbersen 46 jaar uit Almelo

Dit is dé manier om mijn doel te behouden*

Sinds jongvolwassene kamp ik al met mijn gewicht. Het jojo-effect paste perfect bij mij. Aankomen, afvallen en weer aankomen. Welke diëten ik ook volgde en wat ik ook deed, het hielp niet.

Op een gegeven moment kwam bij mij het besef dat het écht anders moest. Ik wilde niet tijdelijk mijn eetpatroon aanpassen, maar een gezonde levensstijl aanleren. Die ik ook echt kon blijven volhouden. En een coach die me hierbij kon helpen, in de weg daarnaar toe maar die me ook helpt om het vast te houden.

Na enig zoekwerk kwam ik terecht bij het PowerSlim programma. Na een enthousiast intakegesprek met mijn PowerSlim coach Miranda ben ik van start gegaan. Iedere week had ik een afspraak met mijn coach om te bespreken hoe het gaat. Ze leerde mij een koolhydraatarm en eiwitrijk eetpatroon aan, met 6 eetmomenten op een dag. Ik gebruikte de producten van PowerSlim aangevuld met o.a. vlees, vis en groenten. Zo was het goed en makkelijk vol te houden.

Door mij te houden aan het programma en goed en regelmatig te eten, heb ik mijn doel bereikt! Ik heb het volste vertrouwen dat dit dé manier is om mijn gezonde levensstijl te behouden.

Miranda
Coach van Esther

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer