Winkelwagen
Terug

63 jaar uit Sneek

"Dit is voor mij de manier om mijn doel te behalen!*"

In 2016 begon ik op aanraden van een collega met het PS. food & lifestyle programma, een beslissing waar ik nooit spijt van heb gehad. Met PS. food & lifestyle ontdekte ik een aangename en effectieve manier om mijn levensstijl aan te passen.

Wat me direct opviel tijdens het programma was het gemak. Het programma bood me de vrijheid van 6 eetmomenten per dag en ik hoefde nooit te worstelen met de keuze van mijn maaltijden. Geen stress, geen gedoe.

Een haalbaar doel

In slechts zes maanden tijd verloor ik maar liefst 20 kilo. Het gevoel van trots en voldoening was onbeschrijflijk. Het succes kan ik grotendeels toeschrijven aan mijn vakkundige coach, Rietje van ‘Benefit praktijk voor gewichtsbeheersing’. Ze was niet alleen kundig, maar ook liefdevol en nam altijd de tijd voor me.

Na het behalen van mijn doel was het natuurlijk belangrijk om op koers te blijven. Af en toe schommelde mijn gewicht, maar dankzij de begeleiding van Rietje wist ik altijd weer de controle te herpakken.

Een frisse start

Het leven bracht me enkele moeilijke uitdagingen, zoals de Corona-periode, de ziekte en het overlijden van mijn man, en enkele gezondheidsproblemen. Na verschillende mislukte pogingen om af te vallen, besefte ik dat PS. food & lifestyle de enige manier was die voor mij werkte.

In februari besloot ik opnieuw te beginnen met het PS. food & lifestyle programma en ik heb er geen spijt van. Ik val gestaag af en de resultaten zijn al duidelijk zichtbaar. Ik ga nog eventjes door met het programma! 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer