Winkelwagen
Terug

60 jaar uit Breda

"Dit jaar deed ik mezelf een gezonde levensstijl cadeau!*"

Ik heb de stap gezet

Al jaren ben ik, met wisselend succes, bezig mijn doel te bereiken. Voor ingrijpende veranderingen in mijn voedingspatroon was ik toch een beetje huiverig. Enerzijds omdat ik echt wel een Bourgondiër ben en anderzijds ken ik genoeg mensen die enthousiast met een nieuwe levensstijl beginnen, een paar stappen richting hun doel zetten, maar uiteindelijk weer terugvallen in ongezonde gewoontes.

Op Facebook zag ik allerlei succesverhalen van PS. food & lifestyle voorbij komen. Ondertussen zag ik ook steeds meer mensen lijden aan welvaartsziektes. Dat wilde ik toch wel heel graag voor zijn. Mijn 60ste verjaardag was een goed moment om de stap naar het PS food & lifestyle programma te zetten. Een gezonde levensstijl ging ik mezelf cadeau doen dit jaar!

De begeleiding van mijn coach

Dit traject wilde ik het liefst in gaan met Jeanine, een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt, omdat zij heel gedreven is. Daarnaast heeft ze heel veel kennis van de werking van het menselijk lichaam, hormonen en voeding. Dankzij mijn coach was het voor mij niet heel zwaar om gemotiveerd te blijven en uiteindelijk mijn doel te bereiken. Ze gaf me iedere keer lekkere recepten mee en in combinatie met de handige PS. food & lifestyle producten vond ik het goed vol te houden.

Maar nu komt de grootste uitdaging voor mij: het bereikte resultaat ook echt behouden! Gelukkig mag ik nog drie jaar langs komen bij de beste coach die ik ken. Dus dat komt echt wel goed!

Dankjewel Jeanine voor alle begeleiding, ook voor de zaken die niet in de ‘functieomschrijving’ van de PS. food & lifestyle coach staan.

Jeanine
Coach van Lydia

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Eveline van Loenhout, 29 jaar "Ik ga stralend de feestdagen in!*"

De kerstdagen die nu voor de deur staan, daar zie ik gelukkig helemaal niet tegen op. Integendeel! Ik geniet zeker nog van lekker eten, maar probeer dat met mate te doen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Lydia Panis, 60 jaar uit Breda "Dit jaar deed ik mezelf een gezonde levensstijl cadeau!*"

Al jaren ben ik, met wisselend succes, bezig mijn doel te bereiken. Voor ingrijpende veranderingen in mijn voedingspatroon was ik toch een beetje huiverig.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer