Winkelwagen
Terug

56 jaar uit Rotterdam

"Dit kon zo niet langer!"

Er moest iets veranderen

De laatste jaren, voordat ik de beslissing nam voor mijn Gastric Bypass, was ik diep ongelukkig. Ik zat helemaal niet goed in mijn vel. Ik was altijd bezig met allerlei diëten, ik viel af maar kwam daarna datzelfde (of meer) weer aan. Op een gegeven moment stond ik huilend in een pashokje met wéér een maat groter. Maar er knapte pas echt iets bij mij toen mijn buurvrouw zei: “Essie wat is er met jou aan de hand? Ik zie je niet meer en je rolgordijn is altijd naar beneden…”. Dit kon zo niet langer!

Om een lang verhaal kort te maken, ik kwam bij de dokter terecht en die begon over een maagverkleining. Hier had ik zelf eigenlijk nog nooit over nagedacht. Ik besloot hier voor te gaan en zo ben ik op 19 september 2016 geopereerd. Daar heb ik tot nu toe nog geen moment spijt van gehad. Ik was 111 kg toen ik de operatie inging en bleef uiteindelijk steken zo tussen de 72.5kg en 75kg.

Ik was behoorlijk geschrokken

In balans blijven ging heel goed, tot de zomer van 2019. Toen ben ik weer wat kilo’s aangekomen. Ik denk zelf doordat ik eigenlijk te weinig at. En, ik zeg het maar eerlijk, veel rode wijn drinken hielp daar ook niet bij. Ik ben daar toen wel van geschrokken. Ik las verhalen over mensen met een maagverkleining die in de loop der jaren weer aankwamen. Maar dat wilde ik absoluut niet meer!

Zo ben ik eigenlijk bij een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt, Susanne van Feelgood voedingscoach, terecht gekomen. Zij vertelde me alles over het PS. food & lifestyle programma. Tijdens dit programma heb je 6 eetmomenten met veel eiwitten. Eiwitten zijn, als je een maagverkleining hebt gehad, heel erg belangrijk.

Structuur en regelmaat

Ik vind het volgen van het PS. food & lifestyle programma niet zwaar. Ik denk dat dit komt omdat ik geen hongergevoel meer heb en dat ik tijdens het programma juist weer regelmatig moet eten. Dat vind ik een fijn idee en brengt structuur. Dat ik daarmee ook nog afval is natuurlijk fantastisch! Ik hoef niet meer elke dag na te denken, want ik zet gewoon de dag van tevoren een doosje met 6 producten klaar. Dit is afgepast en duidelijk.

“Goed bezig zijn met mijn eetpatroon en voldoende eten per dag, dat is mijn doel.”

Mijn PS. food & lifestyle coach heeft een goed luisterend oor en geeft me een oppepper als ik die nodig heb. Ik mag haar, om wat voor reden dan ook, altijd bellen, appen of mailen. Ze biedt ook inspiratie zoals variatie in beleg dat ik op mijn PS. food & lifestyle brood kan doen.

Ik ben me bewust geworden van mijn eetgedrag, mijn valkuil was dat ik niet genoeg at en te weinig eiwitten tot me nam. Daar is nu geen sprake meer van. De 6 eetmomenten en geen wijn meer, hebben er voor gezorgd dat ik ben gaan afvallen en dat is wat ik weer wilde.

Ik heb weer rust in mijn hoofd. Het afvallen gaat niet met kilo’s tegelijk maar dat hoeft voor mij ook niet. Het gaat eraf en ik heb een hele lieve en helpende coach achter me staan en dat is precies wat ik nodig heb.

Lekker én makkelijk!

Mijn favoriete PS. food & lifestyle producten komen uit het brood assortiment. Ik ben gek op brood: boterhammen, croissants, cracker en bolletjes, ik hou er van. Als ik op mijn streefgewicht ben, verwacht ik nog mijn favoriete PS. food & lifestyle producten te blijven gebruiken. De tussendoortjes vind ik ook erg lekker en makkelijk. Ik wil nu nog ongeveer 10 kg kwijt maar dat gaat mij lukken, daar heb ik alle vertrouwen in!

Mijn tip voor anderen is: ‘waar een wil is, is een weg’. Vooral met een coach als Susanne en het PS. food & lifestyle programma, gaat het jou ook lukken om je aangekomen kilo’s (of het er nou 5 of meer zijn) eraf te krijgen. Zelfs met een maagverkleining, daar ben ik het levende bewijs van!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Sietske Gillebaard, 47 jaar uit Easterlittens "Als ik in de spiegel kijk, verbaast het me dat ik het ben!*"

De combinatie van een persoonlijke coach en de goede producten van PS. food & lifestyle zijn voor mij de succesfactor. Het wekelijkse contact met mijn coach was fijn en stimuleerde mij om door te gaan.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Mariëlle Pantus, 53 jaar uit Stein "Mijn gewicht beperkte me in mijn vrijheid*"

Door de gesprekken met mijn coach ging ik steeds beter begrijpen wat koolhydraatarm en eiwitrijk voedsel met je lichaam doet. Tegelijkertijd gaven de cijfers op de weegschaal de bevestiging dat het werkte!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer