42 jaar uit Ommen

“Doe niet zo ongezellig” kreeg ik vaak te horen*

Soms heb je van die momenten dat genoeg ook echt genoeg is. Van die momenten dat je je realiseert dat je echt iets aan je levensstijl moet doen want anders komt het niet meer goed dacht ik.

Ik voelde me gewoon niet meer fit en niet meer lekker in mijn vel. Ik heb vele malen zelf geprobeerd om hier iets aan te doen maar dat lukte me niet. Ik was vaak al snel weer terug bij af, of nog erger.

We weten allemaal wat goed en niet goed is maar de wilskracht om dingen te laten staan, uitnodigingen af te slaan of om het gewoon niet te doen ontbreekt vaak. “Doe niet zo ongezellig”, “Ach, dat ene ijsje kan toch wel” zijn allemaal uitspraken die elke dag langskomen. Het lijkt soms wel dat het alleen gezellig kan zijn als je dat wijntje of hapje eet en wanneer je dat niet doet dat je een zonde begaat.

Begin 2019 had ik er genoeg van en besloot ik dat het tijd was om het roer om te gooien en eens te investeren in mijzelf, dan altijd maar aan te modderen en zien waar het schip strand. Ik besloot de hulp in te schakelen en heb in januari contact gezocht met een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Samen met haar ben ik aan de slag gegaan om mijn levensstijl te verbeteren.  

De eerste weken gingen eigenlijk heel makkelijk. Daarna kwam er een periode vol met verjaardagen en werden vooral de weekenden een uitdaging. Naast dat je je moest “verantwoorden” waarom je geen wijntje dronk of een taartje wou waren er overal verleidingen. De ene week ging het beter dan de andere week. Afgelopen zomervakantie was de ultieme uitdaging met drie weken kamperen in Italië zonder stroom, waardoor er geen PowerSlim producten met chocolade mee konden. Vooral de wafels zijn mijn favoriet. We waren regelmatig onderweg of op pad, waar de vele verleidingen op de loer lagen. Maar na terugkomst bleek ik juist nog dichter bij mijn doel te zijn gekomen.

We zijn nu bijna op het punt dat het tijd is om te balansen, dat zal mijn volgende uitdaging worden. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat mij, met hulp van mijn coach Maartje, dat gaat lukken.

Maartje
Coach van Jorien

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees meer ervaringsverhalen
Wendy en Debby, 32 jaar uit Bleiswijk "Slank en stralend de zomer in*"

Mijn coach leerde me veel over gezonde voeding. Zo wist ik precies wat ik beter wel en niet kon eten, probeerde ik veel meer water te drinken en werd ik me er bewust van dat light producten niet altijd beter zijn. Toen ik er eenmaal in zat ging het eigenlijk heel gemakkelijk!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar uit Tilburg "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer