Winkelwagen
Terug

53 jaar uit Rotterdam

"Door de heerlijke gerechten is het goed vol te houden*"

Ik ben Isabella, 50 jaar en vanaf februari gestart met het PowerSlim programma bij Susanne, een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

Na vele pogingen besloot ik dat ik nog één keer alles op alles wilde zetten voor een gezonde levensstijl. Mijn vriendin Yvonne was het gelukt door PowerSlim en zo ben ik op zoek gegaan naar een coach bij mij in de buurt. Samen met Susanne Meijbaum (Feelgood voedingscoach) ben ik aan de slag gegaan. Susanne motiveert mij en geeft tips als het iets minder gaat. Dan ga ik naar huis met extra energie om de nieuwe week te starten.

Ik eet heerlijk van de PowerSlim gerechten. De tussendoortjes zijn heerlijk, de melkchocolade chunk en wafeltjes blijven mijn favorieten! Ook heb ik het wandelen weer opgepakt en ben ik gestart met krachttraining. Dit om mijn lijf wat strakker te krijgen.

Ik krijg complimenten van mensen uit mijn omgeving en dat voelt heerlijk. Als ik nu kijk naar de foto die op het begin is gemaakt en de foto zoals ik er nu uit zie, dan ben ik zo blij dat ik met PowerSlim ben gestart. Door de heerlijke gerechten is het goed te doen. Ook de 6 eetmomenten op een dag zijn heel fijn, dit helpt mee in het volhouden. Deze laatste loodjes gaan mij zeker lukken!

Susanne
Coach van Isabella

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer