Carole van Herk 38 jaar uit Vlaardingen

Door mijn succes ben ik zelf ook coach geworden!*

Tijdens mijn zwangerschappen ben ik aardig wat kilo’s aangekomen. Ik vond het heel lastig om weer lekker in mijn vel te komen. Nadat mijn jongste zoon in mei 2015 is geboren, heb ik van alles geprobeerd. Ik heb ongeveer elk dieet uitgeprobeerd en een Personal Trainer in de arm genomen. Helaas gaf dit alles niet het gewenste resultaat.

In juni 2017 was ik er helemaal klaar mee. Ik ging op zoek naar een manier waarbij je lekker kunt blijven eten, je een grote variatie aan producten hebt en wat makkelijk te volgen is. Ik kwam uit bij het PowerSlim programma. Wat een verademing was dat! Ik had niet eens het gevoel dat ik een dieet volgde.

Door PowerSlim zit ik beter in mijn vel, ben ik vrolijker en heb ik veel meer zin in het leven!

Het geweldige gevoel en mijn toegenomen zelfvertrouwen heeft er voor gezorgd dat ik het roer heb omgegooid. Ik heb me laten omscholen tot schoonheidsspecialiste en PowerSlim voedingscoach. Dit past perfect bij mij!  

Het coachen van mensen naar een gezond en gelukkig leven geeft mij zoveel voldoening! Ik weet als geen ander hoe lastig het soms kan zijn. Het is iedere keer weer geweldig om te zien dat mijn PowerSlimmers hun doel behalen! Ook wanneer iemand even stilstaat motiveer ik ze weer om door te zetten. Op die manier doen we het echt samen!

PowerSlim coach Carole, van Beauty and Balance 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer