Winkelwagen
Terug

40 jaar uit Vlaardingen

"Door mijn succes ben ik zelf ook coach geworden!*"

Tijdens mijn zwangerschappen ben ik aardig wat kilo’s aangekomen. Ik vond het heel lastig om weer lekker in mijn vel te komen. Nadat mijn jongste zoon in mei 2015 is geboren, heb ik van alles geprobeerd. Ik heb ongeveer elk dieet uitgeprobeerd en een Personal Trainer in de arm genomen. Helaas gaf dit alles niet het gewenste resultaat.

In juni 2017 was ik er helemaal klaar mee. Ik ging op zoek naar een manier waarbij je lekker kunt blijven eten, je een grote variatie aan producten hebt en wat makkelijk te volgen is. Ik kwam uit bij het PowerSlim programma. Wat een verademing was dat! Ik had niet eens het gevoel dat ik een dieet volgde.

Door PowerSlim zit ik beter in mijn vel, ben ik vrolijker en heb ik veel meer zin in het leven!

Het geweldige gevoel en mijn toegenomen zelfvertrouwen heeft er voor gezorgd dat ik het roer heb omgegooid. Ik heb me laten omscholen tot schoonheidsspecialiste en PowerSlim voedingscoach. Dit past perfect bij mij!  

Het coachen van mensen naar een gezond en gelukkig leven geeft mij zoveel voldoening! Ik weet als geen ander hoe lastig het soms kan zijn. Het is iedere keer weer geweldig om te zien dat mijn PowerSlimmers hun doel behalen! Ook wanneer iemand even stilstaat motiveer ik ze weer om door te zetten. Op die manier doen we het echt samen!

PowerSlim coach Carole, van Beauty and Balance 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer