Winkelwagen
Terug

34 jaar uit Heythuysen

"Doordat ik onregelmatige werktijden heb, ziet mijn dag er altijd anders uit*"

SuperSlimmer Lotte

Hoi! Mijn naam is Lotte en ik ben 30 jaar oud. Sinds 2012 woon ik samen met mijn vriend. Ik ben werkzaam als begeleider op een groep voor mensen met een licht verstandelijke handicap al dan niet in combinatie met een psychische stoornis of een justitieel verleden. 

Ik merkte dat ik steeds minder lekker in mijn vel zat. Ik besloot om te starten met PowerSlim omdat ik zelf de motivatie en het inzicht niet had om een blijvende verandering in mijn levensstijl aan te brengen. 

Doordat ik wisselende diensten werk ziet mijn dag er altijd anders uit. PowerSlim heeft fijne en makkelijke recepten. Heel fijn want koken is geen hobby van mij! Door in de ochtend mijn eten voor te bereiden om mee te nemen naar het werk en/of voor 2 dagen te koken was het makkelijk om toch steeds voor een gezonde maaltijd te zorgen. Voorheen at ik mee met de maaltijden op mijn werk, nu doe ik dat (bijna) nooit meer. Ik neem mijn voorbereide maaltijd mee, net als mijn tussendoortjes. 

PowerSlim en mijn coach Mariëtte hebben me geleerd dat koken helemaal niet moeilijk hoeft te zijn en dat er veel makkelijke en snelle maaltijden klaar te maken zijn. Door 6 keer per dag te eten kwam ik erachter dat ik minder honger had en hierdoor minder ging eten. Wat ik ook heb geleerd is dat een keer zondigen helemaal niet erg is, maar hou het dan bij die ene keer en houd hier de volgende dag rekening mee.  

Mariëtte, mijn PowerSlim coach, heeft me veel hulp geboden, gewoon door er te zijn. Een stok achter de deur, iemand waar je met al je voedingsvragen terecht kan. 

PowerSlim heeft me geleerd dat je niet veel koolhydraten nodig hebt en dat je ook heerlijke maaltijden kan maken met heel wat minder koolhydraten. 

Wat ik prettig vind aan de producten van PowerSlim is dat je gewoon met de rest mee kan eten, doordat het producten zijn die anderen ook eten. Denk hierbij aan brood, muesli, rijst en bijvoorbeeld wraps. Je wordt geen uitzondering waardoor het dieet niet steeds op de voorgrond staat. 

Nu ik mijn doel behaald heb zit ik veel beter mijn vel. Ik weet nu wat ik wel en beter niet kan doen om een blijvend resultaat te behouden.

Wil jij ook graag jouw verhaal delen en een leuke video en foto’s laten maken? Meld je dan aan via jouw coach en wie weet word jij de volgende SuperSlimmer!  

Mariëtte
Coach van Lotte

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Bekijk de verhalen van andere SuperSlimmers!
SuperSlimmer Arthur
Arthur Simons, 62 jaar uit Nieuwegein "Als ondernemer ben ik onregelmatig thuis, dat maakt gezond koken soms lastig*"

Reuze leuk, lekker druk maar wel onregelmatig thuis. Dat maakt het lastiger om altijd gezond te koken. En zeker als je in een sportieve omgeving werkt wil je er ook graag voor zorgen dat je zelf een gezonde levensstijl hebt.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
SuperSlimmer Lotte
Lotte, 34 jaar uit Heythuysen "Doordat ik onregelmatige werktijden heb, ziet mijn dag er altijd anders uit*"

Doordat ik wisselende diensten werk ziet mijn dag er altijd anders uit. Ik zorg er nu voor dat ik mijn eten heb voorbereid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer