Janneke de Winter 40 jaar uit Obdam

Doordeweeks kan ik makkelijk gezond eten*

Ken je dat gevoel, dat wanneer je gaat zitten je broek te strak zit, nieuwe kleding toch niet helemaal staat zoals je zou willen, je je moe voelt of eigenlijk wel weet dat je eetpatroon niet gezond meer is?

Doordeweeks kon ik mij nog houden aan een gezond eetpatroon, zonder slechte tussendoortjes. Echter vanaf vrijdag gaf ik mezelf vrij spel om alles te nemen wat ik lekker vond, want ik fietste tenslotte in het weekend.

Gezondere keuzes maken

Het jaar 2020 stond in het teken van deze gedachtes en gevoelens. Op 3 januari 2021 werd ik 40 en besloot mijn vicieuze cirkel te doorbreken. Gezondere keuzes maken en mij fitter voelen was het doel.

Ik besloot de uitdaging aan te willen gaan met behulp van diëtiste Iris, nadat ik haar persoonlijke ervaring over het PowerSlim programma had gehoord. Onze wekelijkse afspraken gingen middels een video call. Ik besloot een goede weegschaal te kopen en voorafgaand aan onze afspraak appte ik haar de weegresultaten door.

Snel kwam ik in een goede flow, de producten van PowerSlim vond ik lekker, ik kreeg mijn  bestellingen thuis gestuurd, bereidde mijn dagen voor en maakte kennis met de weekmenu’s. Op die manier leerde ik met kleinere porties en gezonde keuzes, een verzadigd gevoel te krijgen.

De coaching is doorslaggevend

Het fijne in het contact met Iris was, dat ik haar altijd kon appen. Ze stelde mij gerust en stelde het plan bij indien dat nodig was. Iris heeft mij geleerd en zelfvertrouwen gegeven om goede keuzes te maken. Ik eet tegenwoordig nog meer als voordat ik aan PowerSlim begon. Ik zorg dat mijn voeding, beweging en rust in balans zijn binnen mijn drukke leven.

Tenslotte wil ik laten weten dat PowerSlim een hele fijne methode is. Wekelijks contact met je coach gaat ervoor zorgen dat je je doel bereikt en behoud!

Iris
Coach van Janneke

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer