Winkelwagen
Terug

48 jaar uit Westerbeek

"Duidelijk, smakelijk, gevarieerd én goed vol te houden*"

Ik ben in januari begonnen met het PS. food & lifestyle programma bij een coach bij mij in de buurt. Ik liep namelijk al een tijdje rond met het idee dat er iets moest veranderen. Ik kwam terecht bij PS. coach Susan van Studio LVC in Ledeacker. Zij heeft me informatie gegeven en ik heb de stap gezet om onder haar begeleiding het PS. food & lifestyle programma te starten. En ik kan je vertellen: ik heb er geen moment spijt van gehad. Het programma was duidelijk, smakelijk, gevarieerd en heel goed vol te houden. Ik mocht 6x per dag eten en had de hele dag een verzadigd gevoel.

“Ik heb er geen moment spijt van gehad”

Ik wil nooit meer terug

De begeleiding van mijn coach Susan had ik echt nodig. Zij zorgde ervoor dat ik gemotiveerd bleef, had goede tips en luisterde echt naar mij. Ik heb inmiddels mijn doel bereikt en ik wil nooit meer terug naar hoe ik eerst was. Ik blijf ook nu nog steeds langskomen bij Susan, om te zorgen dat ik mijn behaalde resultaat ook behoud. En ja, ook ik zondig echt wel af en toe, maar daarna ben ik dan gewoon weer wat strenger. Ik ben nu net terug van vakantie en het lukt me heel goed om in balans te blijven!

Ik voel me veel beter!

Mocht je twijfelen om met het programma te starten, dan heb ik maar één advies: doen! Ik zie er niet alleen beter uit, ik merk dat ik me ook stukken beter voel en zin heb om dingen te ondernemen. Voorheen plofte ik ‘s avonds op bank, maar nu loop ik nog een extra rondje met de hond, ik pak vaker de fiets en geniet echt meer van het leven.

Vorig jaar tijdens mijn vakantie voelde ik me zo slecht. Ik kon nauwelijks 2 km lopen, mijn gewrichten deden pijn en ik had geen puf. Nu heb ik op vakantie gewandeld, gefietst en zelfs bergen beklommen. Eén ding weet ik zeker: dit is én blijft mijn nieuwe levensstijl!

Susan
Coach van Chantal

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Robin Frankes, 26 jaar uit St. Odiliënberg "“Ik eet zo veel lekkerder en gevarieerder, het voelt niet als een dieet”*"

Ik wist al snel welke producten en gerechten ik lekker vond, en ik varieerde volop. De zes eetmomenten per dag maakten dat ik geen hongergevoel had.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Chantal Verhoeven, 48 jaar uit Westerbeek "Duidelijk, smakelijk, gevarieerd én goed vol te houden*"

De begeleiding van mijn PS. food & lifestyle coach had ik echt nodig. Zij zorgde ervoor dat ik gemotiveerd bleef, had goede tips en luisterde echt naar mij.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer