33 jaar uit Nijkerk

Een bezoekje aan een pretpark gaf mij de doorslag*

Ik was gezellig met vrienden naar een pretpark, ik hou er van! Alle attracties, het kan mij niet gek genoeg. Alleen dit keer liep het anders. Na een uur in de wachtrij te hebben gestaan mochten we de achtbaan in. Toen ik ging zitten werd het mij duidelijk... ik was al te ver. Ik zat klem. Wat gênant! De veiligheidsriemen hoefde niet eens dicht, ik zou er nooit uitvallen, zo klem! Mijn man heeft mij er uit moeten trekken. Het was genoeg! Er moest nu echt iets gebeuren.

Alsof het zo moet zijn neemt Hanneke dezelfde week nog contact met mij op. Ze vraagt of ik open sta voor een nieuwe uitdaging en nodigt mij uit voor een sollicitatiegesprek voor haar beautystudio. Na een ontzettend goed gesprek besluit ik om bij Hanneke aan de slag te gaan. Met het pretpark vers in het geheugen vraag ik na het gesprek toch nog even terloops naar het PowerSlim programma. Wat zij in haar praktijk ook aanbied.

Ik besluit het toch nog maar eens te proberen. We beginnen met de meting. Die was confronterend, waardoor ik besluit om er voor te gaan. Samen stellen we een persoonlijk doel. Het is niet niks maar wel haalbaar.

Inmiddels zijn we een jaar verder, heb ik mijn doel bereikt en ben ik nog steeds stabiel. Misschien wil ik ooit nog wel eens verder maar voor nu ben ik tevreden en ontzettend trots op waar ik vandaan kom!

Hanneke
Coach van Laura

Lees meer ervaringsverhalen
Bianca Nauta, 43 jaar uit Hilversum "Er moest iets veranderen!*"

Ik sta niet graag op foto’s maar de foto’s waar ik op stond waren wel erg confronterend. Er moest iets veranderen. Ik was zelf al wat begonnen met shakes maar merkte dat dit erg lastig was.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Jan Willem Bellaard, 30 jaar uit Harlingen "Mijn coach schrok niet.. ze had een plan!*"

Ze stelde me op mijn gemak en vertelde haar plan en wat haar goed voor mij leek. De eerste week ging super! Ik kwam in een flow.. uiteraard met wat ups en downs en wat schommelingen.. maar hé, stap voor stap kwam ik steeds dichter bij mijn doel.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer