35 jaar uit Tilburg

Een brede smile op mijn smalle hoofdje*

Mijn naam is Britt Smeulders. Eind mei heb ik de knoop doorgehakt. Ik was in de afgelopen jaren steeds meer aangekomen en ondanks verschillende diëten, shakes, sportscholen en pillen, lukte het me niet om af te vallen. Ik viel hiermee dan 3 kilo af om vervolgens de verleiding van al dat lekkere eten niet te kunnen weerstaan en er weer 4 kilo extra aan kwam. Ik sprak met mijn moeder en zij wilde samen met mij de uitdaging aangaan om af te vallen. Zij wist wel iemand die ons hierbij kon helpen.

We kwamen terecht bij voedingscoach Tiny van de Wouw van FitXpert in Oisterwijk. Toen ik hoorde over PowerSlim was ik niet meteen overtuigd, ik had immers al zoveel geprobeerd. Ik keek op de website om eens ervaringen van anderen te lezen. Maar ook ondanks de geweldige resultaten en verhalen die mensen schreven was ik wat terughoudend. Want ja iedereen kon die verhalen schrijven, ik kende ten slotte niemand van die mensen.

Toen mijn moeder zei dat ze iemand kende die ook het PowerSlim afslankprogramma had gevolgd, besloot ik het een kans te geven. We maakte een afspraak en Tiny legde ons precies uit hoe het in zijn werk zou gaan. Ik was enthousiast geworden en wilde dat dit ging slagen!

De dag na mijn verjaardag ben ik van start gegaan. Om kennis te maken met de verschillende producten uit het PowerSlim assortiment begon ik met het starterspakket. Ik had verwacht dat ik het niet zo lekker zou vinden, dat het afzien zou worden voor me. Vooral omdat ik nooit echt een goede eter ben geweest. Maar het viel me 100% mee. Ik vond het meeste uit het starterspakket zelfs erg lekker.

Het resultaat van een week was echt super! Ik at 4 a 5 keer op een dag de producten van PowerSlim. Ik koos ervoor om zelf te zorgen voor het avond eten, waarbij ik handig gebruik maakte van het PowerSlim kookboek. In het kookboek staan heerlijke recepten en een duidelijk overzicht van wat ik wel en niet mocht eten in welke fasen. Mijn moeder begon twee weken later. Ik had haar al helemaal ingelicht hoe geweldig ik het vond en hoe goed mijn resultaat was. Ook mijn moeder werd enthousiast en boekte goede resultaten. Samen gingen we elke week wegen bij Tiny. Tiny gaf ons advies over wat we wel of niet moesten doen.

Dankzij het PowerSlim afslankprogramma heb ik mijn doel bereikt. Het geeft zo’n goed gevoel. Ik heb meer energie. Al mijn kleren zijn te groot, er zal dus geshopt moeten worden en dat is nu absoluut geen straf meer. Ik hoef niet meer naar winkels voor grote maten, of telkens de verkoopster om een grotere maat vragen. Ik kan nu naar winkels waar ik eerst niet eens naar binnen keek, omdat ik dan toch iets leuks zag wat ik niet zou passen. Het heeft me zoveel goed gebracht, ik voel me beter, fitter, slanker en vooral gezonder! Ik ben zo blij dat mijn moeder met mij dit avontuur is aangegaan. Ook zij heeft succes geboekt dankzij het PowerSlim afslankprogramma.

Als mensen mij vragen “Britt, hoe doe je dat?” Dan zeg ik met een grote smile op mijn smalle hoofdje, PowerSlim!! Als ik het kan, dan kan iedereen het! Zonder shakes en gewoon met echt lekker eten. Zonder meer een aanrader voor iedereen!

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees meer ervaringsverhalen
Wendy en Debby, 32 jaar uit Bleiswijk "Slank en stralend de zomer in*"

Mijn coach leerde me veel over gezonde voeding. Zo wist ik precies wat ik beter wel en niet kon eten, probeerde ik veel meer water te drinken en werd ik me er bewust van dat light producten niet altijd beter zijn. Toen ik er eenmaal in zat ging het eigenlijk heel gemakkelijk!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar uit Tilburg "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer