Winkelwagen
Terug

35 jaar uit Oudewater

"Een coach die altijd voor je klaar staat is écht goud waard!"

Ik had al diverse pogingen gedaan om af te vallen, wat soms best aardig lukte, maar al snel viel ik weer terug in mijn oude patroon. Toen de weegschaal boven de 100 aangaf, dacht ik: zo kan het niet langer! Ik wilde gezonder leven en een gezond BMI hebben. Ik besefte dat ik hier hulp bij nodig had en besloot een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt te mailen. Zo kwam ik in contact met Annemarie van Beauty Smart. Ze reageerde snel op mijn mail en binnen een week zat ik bij haar aan tafel met een kop thee voor een intakegesprek.

Met een fijn gevoel en een starterspakket liep ik de deur weer uit. Ik verdiepte me goed in het PS. food & lifestyle programma en hoe ik dit in de praktijk kon brengen. Drie weken later besloot ik te starten met het pakket. Dat ging echt super goed!

Een stok achter de deur

Daarna ging ik iedere week op consult. Dit was voor mij echt een stok achter de deur. Ik had fijne gesprekken met mijn coach over de moeilijke momenten, sociale druk en uitdagingen. Dit heeft me echt geholpen om mijn mindset en gedachten over eten te veranderen. Dat was voor mij het allerbelangrijkste! Ik had echt wel eens moeilijkere momenten, maar ik kon dan altijd bij mijn coach terecht, al was het ’s avonds laat op een feestje of ’s ochtends voor het ontbijt. Een coach hebben die altijd voor je klaar staat is écht goud waard!

Mede door de producten en coaching is het gelukt om een gezond gewicht te behalen. Inmiddels ben ik 29 kg afgevallen. Ik ben super trots op wat ik heb bereikt!

Nu gaat de tijd aanbreken dat ik mijn coach iets meer los moet laten en het ‘zelf’ moet gaan toepassen in de praktijk. Maar dat gaat helemaal goed komen! Ik heb een flinke verandering doorgemaakt en handvatten van Annemarie meegekregen. Dat geeft me alle vertrouwen dat mijn gewicht stabiel blijft. Ik vind het een heel fijn idee dat ik nog maandelijks bij mijn coach een kopje thee ga drinken en dat ik haar in moeilijke momenten altijd mag benaderen!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer