Winkelwagen
Terug

55 jaar

"Een eetpatroon waarbij ik gewoon kan eten*"

PowerSlimmer in the picture

Dit keer een mannelijke PowerSlimmer voor onze camera, ongeacht dat we vaak vrouwen voorbij zien komen, zijn er ook genoeg mannen die het PowerSlim programma volgen. Net zoals Tom. We verkozen hem tot één van de PowerSlimmers in the picture, en nodigden hem uit op het PowerSlim hoofdkantoor voor een fotoshoot.

“Samen met mijn vrouw Marciane wil ik jullie graag inspireren om de stap te zetten naar een gezondere levensstijl. Ik vertel je graag ons verhaal.

Geen zakjes maar echt eten

Ik voelde me echt niet meer goed in mijn vel. Ik wilde graag weer gaan tennissen maar voelde me er niet comfortabel bij. Dus het was hoog tijd voor verandering! De lockdown voelde als het juiste moment om te starten, er waren immers geen verleidingen van restaurants en cafés.

Via kennissen kwam ik bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt terecht. Ik plande een vrijblijvend kennismakingsgesprek in en mijn coach legde me uit wat het PowerSlim programma inhoudt, en hoe we dat konden aanpassen aan mijn behoeften. Een eetpatroon waarbij ik gewoon kan eten, samen met het gezin. Geen zakjes maar echt eten. Dat is niet alleen super fijn maar ook heel makkelijk!

PowerSlimmer-in-the-picture Tom2

We genieten weer van eten

Na de eerste week boekte ik al goede resultaten, dat geeft voldoening en motiveert. Wekelijks had ik een afspraak bij mijn coach, en boekten we vooruitgang. Mijn vrouw, Marciane, besloot om met me mee te doen. Ook zij wilde graag wat lekkerder in haar vel zitten.

We worden nu nog regelmatig opgevolgd en krijgen nog steeds tips en koolhydraatarme recepten, dat houdt het leuk. Wij denken nu bewuster na over eten en grijpen niet zomaar naar wat er in de kast ligt. We genieten ook weer meer van eten, onze etentjes en elkaar. Ondertussen ben ik weer volop aan het tennissen. Ik zit veel lekkerder in m’n vel!  

Nieuwe levensstijl

Mijn nieuwe eetpatroon is echt een nieuwe levensstijl voor me geworden. Ik drink nu veel meer water, zeker 2 liter per dag. Dat deed ik voorheen nooit. Ik laat nog steeds vaak de koolhydraten staan. Als we ’s avonds met het gezin samen eten, dan neem ik geen pasta of brood. Mijn kinderen en vrouw (af en toe) eten daar wel van mee.

Doordeweeks hebben we een gezond en regelmatig eetpatroon en in de weekend laten we dat wat meer los. Zo houden we het in balans. We zijn blij dat we destijds de eerste stap gezet hebben!”

Je mag super trots zijn op jezelf Tom, wat een mooi resultaat heb je bereikt! Goed om te horen dat een gezond eetpatroon helemaal een nieuwe levensstijl is geworden. De foto’s zijn super geworden!

PowerSlimmer-in-the-picture Tom

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer