Winkelwagen
Terug

46 jaar uit Alblasserdam

"Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Met mijn nieuwe levensstijl omarm ik de zomer als nooit tevoren! 

Toen ik mijn avontuur begon bij PS. food & lifestyle, droeg ik een startgewicht van maar liefst 122 kg met me mee. Hoewel ik nog steeds leuke kleding kon vinden, irriteerde ik me vaak aan het feit dat veel ervan gewoon niet lekker zat en me niet op mijn best liet voelen.

Toen een vriendin me vroeg om mee te gaan naar de grand opening van een PS. food & lifestyle center bij ons in de buurt, dacht ik: waarom niet? Dus daar gingen we.

Het zoveelste dieet

Eind maart zijn mijn vriendin en ik begonnen met het PS. food & lifestyle programma. Na een intakegesprek met Sandra, onze coach. Ze gaf ons een gedetailleerde uitleg en in eerste instantie dacht ik nog: "Oh, daar gaan we weer, het zoveelste dieet... maar laat ik het proberen, we zien wel waar het schip strand”.

Ik was echt verrast dat het zo makkelijk ging, vooral in die eerste weken! Het was erg fijn om de dagdoosjes uit het starterspakket te gebruiken. Hierdoor ontdekte ik welke producten ik het lekkerst vind en wat echt bij me past.  Wat het nog beter maakte, was dat elke dag al mijn benodigde producten netjes in die doosjes zaten. Geen gedoe of nadenken over wat ik moest eten, want alles was al voor me gepland. Het enige wat ik nog hoefde te doen, was wat verse producten halen bij de supermarkt, en zelfs daarover kreeg ik duidelijke instructies!

Mijn favoriete maaltijden zijn de zalmwrap met carpaccio, biefstuk reepjes met salade, de pastasalade met geitenkaas en gegrilde courgette is ook erg lekker. Er is super veel keus en er is voor ieder wat wils.

’s Avonds snaaien

Dat bekende hongergevoel is ver te zoeken met deze levensstijl, wat voor mij een gamechanger is. Vroeger was dat mijn struikelblok; te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Nu gaat dat heel goed. Het voelt eigenlijk helemaal niet als een dieet, en het resultaat spreekt voor zich - ik ben inmiddels maar liefst 35 kg afgevallen.

Ik ben dolblij met mijn verandering. Ik voel me veel beter in mijn vel en kan weer leukere kleding dragen.

De positieve reacties motiveren me

De vele complimenten en positieve reacties zijn niet alleen leuk om te horen, maar motiveren me ook. Sandra leidt me niet alleen in de juiste richting, maar heeft me ook geleerd dat regelmatig eten op vaste tijden essentieel is. Deze tip heeft mij ook veel geholpen.

Gun jezelf een beloning

Na het bereiken van mijn ‘leefgewicht’ trakteerde ik mezelf en mijn beste vriendin op een heerlijk dagje naar de sauna. Het was een geweldige beloning en een moment van ultieme ontspanning. Als tip voor anderen zou ik dit ook aanraden: gun jezelf een mooie beloning. Iets waar je blij van wordt, een dagje uit, dat ene leuke jurkje, of gewoon iets simpels zoals een heerlijke doucheschuim.

In de afgelopen weken heb ik ook geleerd hoe ik mijn gezonde levensstijl kan behouden. Met de extra handvaten die ik van mijn coach heb gekregen, weet ik hoe ik kan omgaan met lastige momenten en lukt het me om bewust te kiezen voor een gezonder alternatief.

Sinds december weet  ik mijn gewicht stabiel te houden. Ieder maand ga ik nog een keer bij mijn coach langs om dit te behouden. Ik kan het iedereen aanraden om het op zijn minst eens te proberen. Het is niet alleen een verandering in gewicht, maar ook in levenskwaliteit!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Anita Roodnat, 46 jaar uit Alblasserdam "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Rani Servranckx, 27 jaar "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer