Winkelwagen
Terug

59 jaar uit Leerdam

"Een koolhydraatarme levensstijl bevalt me prima!*"

Begin 2018 constateerde ik dat mijn levensstijl zijn tol had geëist: diverse kledingstukken pasten niet meer. Weinig flatteus – en dat stond me niet aan. Ik besloot om actie te ondernemen.

Mijn omgeving reageerde vol ongeloof: ‘Dat is toch helemaal nergens voor nodig?’. Nee, misschien was ik niet te zwaar, maar ik zat niet meer lekker in mijn vel. Dat gevoel wilde ik graag weer terug!

Eind januari liet ik me bij La Peau Satin in Leerdam informeren over PowerSlim en ik besloot gelijk te starten. De methode sprak me aan, de producten vond ik lekker en de recepten een uitkomst. Mijn goede eetlust stond niet in de kou. Natuurlijk moest ik voorzichtiger zijn met wijntjes en at ik iets kleinere porties, maar daar bleef het bij.

Drie keer per dag een gezonde maaltijd – lang leve de aspergetijd – en drie keer per dag een tussendoortje: het beviel me prima.

Na een paar maanden bereikte ik mijn doel. Daar geniet ik nu volop van! Een koolhydraatarm eetpatroon bevalt me zo goed, dat ik dat gewoon blijf doen. Ik voel me fit en verheug me op iedere dag.

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer