Chantal Zwaard 45 jaar uit Vlaardingen

Een manier waarop ik het ook kan volhouden!*

Ik was ongelukkig met mijn lichaam. Intensief sporten is voor mij helaas geen optie en dus was ik op zoek naar een manier om mijn eetgewoonten aan te passen. En dan op een manier waarop ik het ook kon volhouden.

Via Facebook kwam ik op de pagina van Carole uit, een PowerSlim coach bij mij in de buurt, en dat sprak me gelijk aan. Ik heb toen meteen met haar een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek.

Er was direct een klik en de uitleg was geweldig. Dit was precies wat ik nodig had. Ik was enthousiast, had er zin in en heb meteen het startpakket meegenomen. De volgende dag ben ik begonnen!

In het begin moest ik even wennen aan de nieuwe manier van eten, maar de resultaten waren een enorme stimulans. Mijn PowerSlim coach Carole heeft me altijd met raad en advies bij gestaan en daarbij ook vooral benadrukt wat er allemaal al goed ging.

Ik had voldoende inspiratie, want de meest heerlijke recepten kon ik eenvoudig vinden via de website van PowerSlim. Een bijkomend voordeel was, dat ik veel handiger ben geworden in de keuken en dat ik nu niet meer per se een pakje of zakje nodig heb om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Ik heb onwijs lekker gegeten tijdens het PowerSlim programma, echt geweldig!

Ik ben nu ruim 3 maanden in balans en kom nog één keer per maand bij Carole, dat vind ik heel prettig.

Ik ben echt super blij dat ik PowerSlim gevonden heb. Het heeft mijn leven enorm veranderd! Ik ben nu wel gelukkig met mezelf! Echt geweldig!

Carole
Coach van Chantal

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer