Annet van Enk 50 jaar uit Beinsdorp

Een normaal eetpatroon met gangbare producten*

Niet lekker in je vel zitten, en er op een gegeven moment ook een beetje ongelukkig van worden omdat het me niet lukte er wat aan te doen. Wat doe je dan? Dan ga je zoeken... Googlen en veel lezen. Zo kwam ik tot de conclusie dat PS. food & lifestyle het beste bij mij zou passen. Een gewoon en normaal eetpatroon, met verantwoorde, gangbare producten.

In maart ben ik gestart met het PS. food & lifestyle programma bij Mariska, een coach bij mij in de buurt. Na een intakegesprek durfde ik toch echt te beginnen.

De eerste week was het moeilijkst. Hoofdpijn doordat je geen suiker meer neemt en wennen aan de 6 eetmomenten. Maar na de eerste week merkte ik al resultaat, en daarna ga je zelf uitkiezen welke producten je neemt. Vanaf toen ging het eigenlijk erg makkelijk.

Ik ben alles gaan uitproberen wat mij lekker leek, maar mijn favoriete producten waren toch wel de muesli pure chocolade kokos en de tortillachips.

Iedere week maakte ik een weekmenu, waarbij ik noteerde welke producten ik nodig had. De dagdoosjes uit het starterspakket vulde ik iedere week weer opnieuw met de producten voor die dag. Dat gaf mij structuur en duidelijkheid.

Iedere week kwam ik een stapje dichterbij mijn doel, en daardoor werd ik nog gemotiveerder dan ik al was. Het resultaat mag er zijn, en ik ga nu met volle moed naar fase 2. Mariska blijft me begeleiden en ik kan haar altijd appen bij vragen. Mijn gezonde levensstijl behouden zal dan ook vast en zeker goed komen! Ik ben weer de oude Annet, vrolijk en zelfverzekerd!

Coach Mariska:

Ik heb zelden iemand leren kennen die zo vrolijk, gedreven en relaxed in het leven staat als Annet. Het gehele proces ging je eigenlijk heel makkelijk af en ik zag je genieten van je successen elke week weer. Ik ben enorm trots op jou, want wat een fantastisch resultaat heb je bereikt. Wat zal jij stralen op je 50e verjaardag!

Mariska
Coach van Annet

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer