Winkelwagen
Terug

24 jaar uit Cuijk

"Een PS. succesverhaal is ook ooit mijn motivatie geweest*"

Eind augustus, net terug van een heerlijke vakantie op Curaçao, werd ik geconfronteerd met de vakantiefoto's. Ik was helemaal niet blij met hoe ik erop stond. Dat was het moment dat ik besefte: de knop moest om. Maar 35 kilo, hoe zou ik dat op eigen houtje moeten doen?

Ik was meteen overtuigd

Op Facebook zag ik een succesverhaal voorbij komen van iemand die met PS. food & lifestyle was afgevallen. Dat inspireerde mij om ook te starten. Ik regelde een kennismakingsgesprek met Susan een PS. food & lifestyle coach en na ons gesprek was ik overtuigd. Ik ben daarom ook meteen gestart met het PS. food & lifestyle programma.

Duidelijke structuur

Het programma bood me een duidelijke structuur: zes eetmomenten per dag, aangevuld met groenten, rauwkost, vlees of vis. In het begin was ik nog een beetje zoekende naar wat ik het lekkerst vond. Maar de recepten voor het avondeten waren heerlijk en boden genoeg variatie. En van de producten werden de Italiaanse koeken al snel mijn favoriet!

Mijn coach motiveerde me constant

Ik heb veel geleerd over voeding. Mijn wekelijkse bezoeken aan mijn coach waren essentieel. We bespraken mijn voortgang en zij motiveerde me constant. Ze was echt mijn stok achter de deur.

Het afvallen ging dan ook sneller dan verwacht, ik was na 14 weken al 20 kilo kwijt.

Je zult er geen spijt van krijgen!

Ik heb nooit spijt gehad van mijn besluit om te starten. Dankzij de goede nazorg van het programma ben ik ervan overtuigd dat ik dit gewicht zal behouden. Ik wil nooit meer terug naar hoe het was. Het afvallen heeft me zoveel gebracht: ik voel me fitter, energieker en zelfverzekerder.

Als je nog twijfelt, heb ik maar één advies: kies voor jezelf en maak een afspraak met een coach bij jou in de buurt. Je zult er geen spijt van krijgen!

Susan
Coach van Linn

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Anita Roodnat, 46 jaar uit Alblasserdam "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Rani Servranckx, 27 jaar "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer