76 jaar uit Venray

Eindelijk van mijn overtollige kilo's af!*

Mijn naam is Leny Caris, altijd ben ik slank, zelfs mager geweest totdat ik 55 jaar werd. Dat je zoveel kunt aankomen van verdriet en opgekropte emoties was voor mij nieuw. Hierdoor ontstonden dan ook mijn slechte eetgewoontes. Maaltijden overslaan en vervolgens verkeerde ongezonde maaltijden kiezen. Na al die jaren mooi slank te zijn geweest sloeg de weegschaal door. Ik was nu echt te zwaar! Volgens mijn internist klopte niks meer. Te hoge bloeddruk, te hoog cholesterol, schildklier te traag en 20 kilo te zwaar..

Vervolgens ben ik 14 jaar lang naar de internist gegaan en heb ik verschillende diëten gevolgd in het ziekenhuis. Helaas geen resultaat. Ik kreeg te horen dat “ieder pondje door het mondje gaat”, terwijl ik het dieet nauwkeurig volgde. Daarna heb ik alles geprobeerd; Sonja Bakker, Weight Watchers, Modifast, afslankpillen etc. Ik begon haast te denken dat er niks bestond waardoor ik mijn overtollige kilo's zou kwijt raken. Toen kwam ik in aanmerking met PowerSlim. Marly (Into Beauty Venray, red.) overtuigde mij tijdens het intakegesprek en ik raakte zo enthousiast dat ik de dag erna meteen begonnen ben met PowerSlimmen. 5 dagen voor mijn verjaardag!

Ik ben inmiddels 5 maanden verder en al héél verrast met het resultaat. Ik zorg weer goed voor mijzelf. Ik eet nu 6 keer per dag, ik beweeg meer én het allerbelangrijkste is dat al mijn klachten verleden tijd zijn. Ik heb weer ontzettend veel energie!

Het is het voor mij dubbel en dwars waard. Ook al ben je wat ouder, het is nog steeds zo belangrijk om jezelf goed te voelen, gezond te zijn en vooral te stralen. Marly, Hans en Dominique, hartelijk bedankt voor jullie begeleiding. Ik blijf nog lekker bij jullie onder controle zodat ik mijn mooie figuur kan blijven behouden.

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees meer ervaringsverhalen
Wendy en Debby, 32 jaar uit Bleiswijk "Slank en stralend de zomer in*"

Mijn coach leerde me veel over gezonde voeding. Zo wist ik precies wat ik beter wel en niet kon eten, probeerde ik veel meer water te drinken en werd ik me er bewust van dat light producten niet altijd beter zijn. Toen ik er eenmaal in zat ging het eigenlijk heel gemakkelijk!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar uit Tilburg "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer