Winkelwagen
Terug

50 jaar uit Swalmen

"Eindelijk weer tevreden wanneer ik in de spiegel kijk*"

Ik zat al een tijdje niet meer lekker in mijn vel, omdat ik niet tevreden was met mijn uiterlijk, waardoor mijn zelfvertrouwen steeds meer daalde.. Mijn kleding stond me niet mooi meer. Het werd hoog tijd dat ik er iets aan ging doen en wel zo snel mogelijk, want zo wilde ik mij niet langer voelen.

Ik had al een paar keer op de site van PowerSlim gekeken en verschillende verhalen gelezen over persoonlijke ervaringen, maar telkens dacht ik weer: te mooi om waar te zijn. Maar ik was het inmiddels zo zat allemaal en ik wist ook dat ik hulp nodig had om mijn doel te bereiken. Daarom besloot ik om toch een afspraak te maken met Dorry Smets, PowerSlim coach in mijn woonplaats. Onder het motto: baat het niet, schaadt het ook niet.

Eenmaal daar werd ik steeds enthousiaster door wat Dorry me allemaal vertelde. Ik zag het helemaal zitten en ging dan ook uiteindelijk naar huis met het starterspakket. Nadat ik was gestart met het PowerSlim programma zag ik mijn doel iedere week dichterbij komen, wat natuurlijk motiveert om door te gaan. Ik vond het dan ook moeiteloos vol te houden, door de lekkere en gevarieerde producten die je mag eten. Ook de 6 eetmomenten per dag bevielen me goed.

Daarbij vond ik het ook fijn dat je zeker de eerste tijd elke week je weegmoment hebt en even kan praten met je coach over hoe de week is verlopen. Maar als ik tussendoor vragen of advies nodig had kon ik Dorry ook altijd appen. Dat is toch voor mij die stok achter de deur wat ik echt wel nodig heb.

Inmiddels heb ik mijn doel bereikt en kan ik dan ook eerlijk zeggen dat ik geen moment spijt heb gehad dat ik de knoop doorgehakt heb om het PowerSlim programma te volgen. Had ik dat maar veel eerder gedaan! Ik voel me nu ook eindelijk weer lekker in mijn vel zitten, mijn spiegelbeeld staat me niet meer tegen en zelfs kleding kopen wat ik voorheen verschrikkelijk vond doe ik nu met plezier omdat alles wat ik leuk vind me goed staat. Geweldig toch!

Dorry
Coach van Jolanda

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer