Winkelwagen
Terug

54 jaar

"Er ging een andere wereld voor me open!*"

In februari 2019 werd ik geopereerd en daarna zat ik niet zo lekker meer in mijn vel. Ik probeerde op mijn voeding te letten maar de weegschaal bleef maar omhoog gaan. Totdat er een moment kwam dat ik dacht: ‘Nu is het genoeg!’.

Na een reclame van PowerSlim die ik op Facebook voorbij had zien komen ben ik er ervoor gegaan. In maart ben ik gestart bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt en ik was er volledig klaar voor!

Alle stappen in het PowerSlim programma werden goed uitgelegd door mijn coach. De eerste weken was het wel wat wennen aan de verandering van mijn voedingspatroon. Gelukkig is er zoveel keuze in snacks en koekjes van PowerSlim dat je na verloop van tijd je lievelingsproducten eruit kan kiezen. Daarnaast vond ik het heel fijn dat ik 6 maaltijden per dag mocht nemen. Ik keek bovendien steeds uit naar de wekelijkse afspraken met mijn coach! Ze gaf mij steeds positieve stimulatie waardoor ik telkens met een goed gevoel naar buiten ging!

Ik wou net voor mijn vakantie mijn doel bereikt hebben. Nu, 3 maanden later, heb ik zelfs mijn doel overschreden!

Ik zou PowerSlim aan iedereen aanraden, zeker na de verschillende diëten die ik al had geprobeerd. Voldoende beweging is net zo belangrijk. Ik ga nu veel fietsen, wandelen en elke week naar de spinning.

Er is een andere wereld voor me open gegaan! 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer